Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cum sa alegi cea mai buna masina second-hand

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum sa alegi cea mai buna masina second-hand

In primul rand, cea mai buna masina second-hand nu o gasesti in targul de masini sau parcata pe strada cu afis in geam. Acelea sunt in majoritatea cazurilor masini second-hand vandute de intermediari si aranjate cu atentie pentru vanzare. continuă pe Wall-Street Ro

Brandul italian de lux Falconeri deschide primul magazin de la noi

Falconeri, brandul italian de lux, recunoscut la nivel international pentru tricotaje de cea mai buna calitate, deschide primul sau magazin din Bucuresti. Acesta va fi amplasat in Baneasa Shopping City si va fi inaugrat in urma unei investitii de 180. 000 de euro, la mijlocul lunii aprilie.

Brandul italian de lux Falconeri deschide primul magazin de la noi

Falconeri, brandul italian de lux, recunoscut la nivel international pentru tricotaje de cea mai buna calitate, deschide primul sau magazin din Bucuresti. Acesta va fi amplasat in Baneasa Shopping City si va fi inaugrat in urma unei investitii de 180. 000 de euro, la mijlocul lunii aprilie.

Jurnalul de Economie. Sfaturi utile pentru o viata financiara mai buna

Buna ziua. Suntem din nou la Jurnalul de Economie. Sunt Daniel Apostol si azi am 5 sfaturi utile pentru o viata financiara mai buna. Nu imi ajung banii de la un salariu la altul, Nu am bani de.

Cum va schimba lumea generatia Alfa, cea mai bogata si cea mai longeviva generatie din istorie

Copiii nascuti dupa 2010, respectiv generatia Alfa, vor schimba radical lumea in care traim, in bine, sunt cei mai flexibili oameni, care se pot adapta foarte usor la schimbari si, poate cea mai importanta caracteristica a lor, sufera de prezenteism.

USR a inregistrat cea mai importanta victorie in fata PSD. Ce se intampla acum cu Fara penali

USR a obtinut cea mai importanta victorie in fata PSD. CCR a decis ca initiativa Fara penali in functii publice este constitutionala. Aceasta prevede revizuirea Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele care au primit condamnari definitive sanu mai poata ocupa functii publice. Peste un milion de romani au semnat initiativa legislativa care propune [] .

Cea mai mare sinagoga din Europa de Est se ridica fara autorizatie de construire. Ce a decis Primaria Sighetu Marmatiei

Cea mai mare sinagoga din Estul Europei se construieste fara autorizatie de constructie. Dupa ce cazul a ajuns in presa, la doi ani de la inceperea construirii edificiului, primarul municipiului Sighetu Marmatiei a luat primele masuri.

Cea mai dorita functie de la Facebook intarzie, din nou: care este scuza gigantului

Cei de la Facebook au anuntat de aproximativ un an ca vor introduce o functie care iti permite sa stergi o parte din istoricul tau pe reteaua sociala. Din pacate, intarzie. in luna mai.

DigiSport: Cea mai tare revenire din istoria tenisului. A fost condusa cu 0-6, 0-5 si a salvat minge de meci!

Cand esti condus cu 0-6, 0-5 si adversarul are minge de meci, crezi ca nu mai exista cale de intors. Nu este si cazul Tarei Moore foto), care a revenit incredibil de la acest scor si a invins-o pe Jessika Ponchet.

Operatiunea Bodyguard: Cea mai mare pacaleala din istorie

Operatiunile de manipulare si dezinformare sunt vitale in vreme de razboi. in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, serviciile de informatii britanice au intreprins una dintre cele mai mari operatiuni de.

Nunta de Poveste la Castelul din Inima Capitalei.Tot ce trebuie sa stii despre cea mai eleganta sala de bal a Bucurestiului

Inaugurat in primavara anului 2015, Le Chateau - Castelul din Inima Capitalei este astazi una dintre cele mai apreciate locatii dedicate evenimentelor festive si ceremoniilor de gala din Bucuresti. Dincolo de somputuozitatea si eleganta spatiilor si de aspectul sau stralucitor, Le Chateau este un garant al calitatii si al eficientei, la cele mai inalte standarde.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )