Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii?

Adevărul Adevărul,
Cum sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii?

Atunci cand vrei sa incepi o constructie, alegerea celor mai potrivite materiale de constructii este unul dintre cele mai importante aspecte. insa care sunt criteriile care fac materialele de constructii potrivite?. continuă pe Adevărul

Cele mai des intalnite 10 vise si semnificatia lor

Uneori nu dai prea mare importanta viselor, insa sa transmita oare ele ceva? Este vreun semn? Au vreun mesaj? Iata cele mai comune vise si ce semnificatie au ele. Esti urmarit Inseamna ca subconstientul.

Unul dintre cele mai mari mistere ale Bibliei, pe punctul de a fi elucidat

Una dintre cele mai mari enigme biblice ar putea fi elucidata in curand, gratie unei descoperiri facute de oamenii de stiinta. Arheologii au descoperit un cimitir cu ramasitele a 200 de filisteni, populatie antica stabilita in sec. in sudul Palestinei, pe tarmul Marii Mediterane. Cercetarile care urmeaza sa fie efectuate ar putea [].

Cele mai bune clatite umplute cu carne

Un aperitiv perfect care transforma o banala clatita intr-una speciala! Aceste clatite umplute cu carne, pot avea si cu legume sotate. Cele mai indicate sunt: ceapa, morcovi, dovlecei, ciuperci, vinete, 1-2 catei de usturoi si verdeata dupa gust.

FOTO Rochie de mireasa ravisanta pentru una dintre cele mai frumoase tenismene din circuit

Au batut clopote de nunta pentru una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul feminin, slovaca Dominika Cibulkova.

Peste 70.000 de turisti se afla in acest weekend pe litoral: Mamaia si Vama Veche, cele mai aglomerate statiuni

Peste 70. 000 de turisti isi petrec weekendul pe litoral, printre cele mai cautate statiuni aflandu-se Mamaia, Vama Veche si Venus, spune presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin.

Zodii care fac cele mai urate crize de gelozie

Iata mai jos zodiile care fac cele mai urate crize de gelozie, evident, nu este neaparat sa fie asa, exista mereu exceptii de la regula. Berbec Este o fire foarte orgolioasa si precisa. ii place sa i se faca.

Topul brandurilor cu cele mai toxice haine din lume, care se gasesc si in magazinele din Romania

Mari producatori de haine, care imbraca sute de milioane de oameni din intreaga lume, nu au luat inca suficiente masuri pentru a elimina substantele toxice pe care le folosesc in procesul de fabricatie al taxtilelor. Sunt branduri vestite, la mare cautare, insa in spatele lor se ascund cele mai toxice haine din lume.

Cele mai populare nume de copii in 2016

S-a intocmit topul celor mai populare nume de copii in anul 2016, iar daca la fete Olivia, Amelia si Charlotte sunt cap de lista, pentru baieti favorite sunt Ezra, Asher si Atticus.

Cele mai bune fotografii ale anului 2016, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2016 sunt absolut uluitoare.

TOP cinci cele mai bune parcuri acvatice din lume: aici traiesti experiente extreme

Cu tobogane pe care sa traiesti cea mai extrema experienta din viata, dar si zone in care sa iti regasesti linistea dupa atingerea adrenalinei, acestea sunt cele mai bune cinci parcuri acvatice din lume, potrivit TripAdvisor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )