Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum arata topul celor mai bogati regi din lume: suveranii europeni palesc in fata celor asiatici

Adevărul Adevărul,
Cum arata topul celor mai bogati regi din lume: suveranii europeni palesc in fata celor asiatici

Business Insider si-a actualizat clasamentul caselor regale in functie de averile detinute. Marile dinastii europene, care au secole de istorie in spate, palesc din acest punct de vedere in fata unor suverani indepartati, dupa cum arata publicatia americana. continuă pe Adevărul

Topul celor mai frumoase cascade din Romania FOTO

Momondo a facut topul celor mai frumoase cascade din Romania. Situate n diferite locuri ale tarii, acestea nu trebuie sa fie ratate de turistii iubitori ai naturii.

Topul celor mai admirati oameni din lume in 2019: Michelle Obama a detronat-o pe Angelina Jolie

A fost intocmit topul celor mai admirati oameni celebri ai planetei pentru anul 2019. Sotia fostului presedinte al Americii, Michelle Obama 55 de ani) a detronat-o pe actrita Angelina Jolie 44 de ani), in timp ce Regina Elisabeta a II-a 93 de ani), in clasamentul pentru Regatul Unit, si fondatorul Microsoft, Bill Gates 63 de ani), isi mentin pozitiile de pe primul loc.

Topul celor mai bogate jucatoare de tenis. Pe ce loc se afla Simona Halep. Surpriza! Cine e pe primul loc

Simona Halep traverseaza cea mai buna perioada a carierei. in anul 2019 a reusit sa castige turneul de la Wimbledon si a devenit a doua cea mai bine platitia jucatoare de tenis din acest an. in clasamentul all time, Simona se afla pe locul 5 in topul incasarilor. Simona Halep, locul 5 in topul celor .

Surpriza! Cei mai bogati candidati la europarlamentare nu au fost din PSD! Patru topuri absolut surprinzatoare!

In ultimii ani, unul dintre cele mai rostogolite sloganuri in Romania este acela ca pesedistii sunt cei mai bogati si ca au facut o gramada de bani in urma contractelor cu statul. Citeste si: Bomba!.

Avengers: Endgame a detronat Avatar si a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie

Productia Marvel Studios Avengers: Endgame Razbunatorii: Sfarsitul jocului a devenit lider in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, titlu detinut anterior de lungmetrajul Avatar, de James Cameron, potrivit Variety, citata de Mediafax.

Cum a ajuns sa arate acum cea mai urata femeie din lume. Lizzie Velasquez e de nerecunoscut

Lizzie Velasquez este cunoscuta in intreaga lumea drept cea mai urata femei. Din pacate, ea sufera de o boala care a facut-o sa arate in felul acesta. Cum arata femeia acum? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie, a ajuns de nerecunoscut Tanara care a fost supranumita cea mai urata femeie din lume s-a schimbat destul .

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

Temperaturi record inregistrate in weekend in mai multe state din SUA

Mai multe state din SUA au inregistrat recorduri de temperatura duminica ca urmare a unui val de can.

Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Cel mai mare planetariu din tara noastra a fost inaugurat la Salina Slanic Prahova, amfitrionul evenimentului fiind cosmonautul Dumitru Prunariu.

EA este cea mai admirata femeie din lume. A depasit-o in popularitate pe Oprah Winfrey...

Michelle Obama, fosta prima doamna a Statelor Unite, este cea mai apreciata femeie la nivel mondial, depasind-o chiar si pe Oprah Winfrey la acest capitol, arata un sondaj realizat de companie britanica de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )