Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum arata acum, la 16 ani, cea mai frumoasa fata din lume, comparata in copilarie cu Brigitte Bardot si Kate Moss

Adevărul Adevărul,
Cum arata acum, la 16 ani, cea mai frumoasa fata din lume, comparata in copilarie cu Brigitte Bardot si Kate Moss

In urma cu 12 ani, imaginile cu o copila de doar sase ani faceau inconjurul internetului, iar micuta a fost desemnata rapid cea mai frumoasa fata din lume. Acum, la 16 ani, tanara s-a transformat radical, dar a ramas la fel de fermecatoare. continuă pe Adevărul

Proiect: Primaria Sectorului 6 vrea sa amenajeze cea mai lunga pista de alergat din Bucuresti pe digul de la Lacul Morii si cea mai mai mare plaja artificiala din Romania pe insula

Primaria sectorului 6 vrea sa amenajeze digul de pe Lacul Morii, urmand sa faca acolo cea mai lunga pista pentru biciclete si de alergare din Bucuresti, a explicat primarul Gabriel Mutu pentru HotNews. ro. Digul a fost deja preluat de la Apele Romane, iar Primaria urmeaza sa faca studiul de fezabilitate pentru a stabili valoarea investitiei. In faza a doua, pe insula Lacul Morii, primaria vrea sa amenajeze cea mai mare plaja artificiala din Romania, insa proiectul este doar la stadiul de idee.

Cea mai mare agentie de turism online intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, va intra in insolventa, pe fondul problemelor politice si, implicit, de securitate din Turcia.

Oficial britanic: Brexitul va fi cea mai mare calamitate din Regat de dupa al Doilea Razboi Mondial

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va fi cea mai mare calamitate a tarii de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a declarat miercuri James Chapman, fostul sef de cabinet al ministrului britanic pentru Brexit, David Davis.

Cea mai mare agentie de turism din Romania, Paravion, intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa, noteaza Profit. ro. In 2014, Paravion a cumparat portalul turistic Bavul. com din Turcia, ale carui afaceri au fost afectate insa substantial de situatia politica si de securitate din aceasta tara.

Compania Trafigura, cea mai buna oferta la licitatia internationala de la Cupru Min Abrud. Vanzatorul a cerut oferte imbunatatite

Compania miniera Cupru Min Abrud este foarte aproape de a schimba partenerul de afaceri caruia ii vinde concentratul de cupru extras din cariera de la Rosia Poieni. Reprezentantii societatii au finalizat prima etapa a licitatiei internationale privind vanzarea unei cantitati de 80. 000 de tone de concentrat in urmatorii doi ani.

Euro are cea mai buna evolutie din ultimii cinci ani

Moneda unica europeana euro) este tranzactionata in prezent, pe pietele externe, la niveluri la care nu a mai fost din ianuarie 2015, raportat la dolar, si, totodata, inregistreaza cea mai buna evolutie a sa din ultimii cinci ani, in conditiile in care dolarul slabeste, iar economia uniunii monetare incepe sa se redreseze treptat.

Istoria Apple: de la startup de garaj la cea mai puternica firma din lume

Apple a si supravietuit intr-o competitie acerba aproape 40 de ani, a si devenit cea mai valoroasa companie din lume. E in parte un miracol, atat cat permite tehnologia si economia, dar si inspiratie.

Cea mai tare iluzie: Tu poti vedea cainele din imagine?

Pe internet au aparut tot mai multe iluzii optice care sunt pe placul internautilor. Iata ca si imaginea aceasta are un secret care poate fi deslusit si care iti pune la incercare atentia. Poti.

Anda Adam a vorbit despre cea mai dezamagitoare experienta din timpul unui concert

Anda Adam a avut parte de un episod mai putin placut in timpul unui concert sustinut in Piatra Neamt. in timp ce aceasta canta, un tanar, care se afla intr-un grup de prieteni,.

Proiect ambitios al Primariei Sectorului 6: Cea mai mare plaja artificiala din Romania pe Lacul Morii

Primaria Sectorului 6 are planuri ambitioase: vrea sa construiasca pe insula de pe Lacul Morii cea mai mare plaja artificiala din Romania, dar si cea mai lunga pista pentru biciclete si de alergare din Bucuresti, pe dig, scrie HotNews.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )