Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum arata acum Anamaria Georgescu, la 19 ani dupa ce a lansat piesa Ochii Tai

Playtech Playtech,
Cum arata acum Anamaria Georgescu, la 19 ani dupa ce a lansat piesa Ochii Tai

Va maai amintiti de Anamaria Georgescu? Ea a devenit cunoscuta in anul 2001, cand avea numai 14 ani si obtinea trofeul Festivalului de la Mamaia, cu piesa Ochii tai, care era o balada care a cucerit imediat publicul. in prezent, Anamaria Georgescu este o femeie in toata firea. Cum arata acum Anamaria Georgescu Anamaria Georgescu . continuă pe Playtech

Sotia lui Lucian Viziru, look total schimbat. Cum arata acum: este aproape de nerecunoscut

Dupa o poveste de dragoste, demna de filmele hollywoodiene, Lucian Viziru s-a casatorit in 2010 cu marea lui dragoste, Ema. Cei doi in 2014 au decis sa paraseasca Romania si sa se stabileasca in Germania, unde locuiesc si astazi. Ema Viziru, look total schimbat Imediat dupa nunta de vis, Ema i-a daruit un baietel, Adrian.

Minodora, in costum de baie dupa ce a slabit peste 30 de kilograme. Cum arata acum

Dupa ani intregi in care s-a chinuit cu prea multe kilograme in plus si diete care nu au avut efectul scontat, Minodora a reusit sa slabeasca peste 30 de kilograme. Cantareata e tare mandra de felul in care arata acum si s-a pozat in costum de baie. Cu aproape 40 de kilograme in minus, are .

Accident mortal in Arges. O soferita in varsta de 19 ani a ucis doi oameni, dupa ce s-a urcat la volan fara permis. Un copil de doi ani se numara printre victime

Inconstienta fara limite in judetul Arges, acolo unde o tanara de 19 ani a provocat moartea a doi soti. Potrivit autoritatilor, vinovata conducea un autoturism fara a detine permis de conducere, avand in masina cu ea un copil in varsta de doi ani. Cum s-a produs accidentul Tragedia a avut loc in cursul zilei de .

Accident rutier mortal in Valea Jiului: un barbat a murit, iar doua tinere de 19 ani au fost ranite grav

Un accident rutier mortal a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in Valea Jiului: un barbat a murit, iar doua tinere de 19 ani au fost ranite grav.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )