Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum arata Anca Badiu dupa ce s-a retras din showbiz. Trasformarea socanta a cantaretei

Playtech Playtech,
Cum arata Anca Badiu dupa ce s-a retras din showbiz. Trasformarea socanta a cantaretei

Anca Badiu a avut parte de o transformare enorma de cand a ales sa plece din lumea publica. Aceasta a fost incercata de depresie, dupa ce fratele ei s-a stins din viata. Cum arata acum aceasta? Se lupta sa revina pe linia de plutire. Anca Badiu, transformare enorma dupa ce s-a retras din showbiz Frumoasa . continuă pe Playtech

Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu

Criza din Orientul Mijlociu scoate la iveala mici razboaie ale declaratiilor si a reactiilor. Acelasi lucru s-a intamplat si intre cvedeta Antena 1, Dan Negru si unul din cei mai cunoscuti reporteri, Adelin Petrisor. Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu inceputul de an ne-a adus criza din Orientul .

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, .

Comertul exterior isi amplifica dezechilibrul: dupa 11 luni din anul trecut importurile cresc cu viteza dubla fata de exporturi

Dupa primele 11 luni din 2019, veniturile din exporturi au fost mai mici decat factura pe care o avem de achitat pentru importuri cu peste 15,5 miliarde de euro, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica. Fata de situatia din aceeasi perioada din anul anterior, exporturile au urcat cu nici 2% in vreme ce importurile au crescut cu peste 4%.

Presedintele Ucrainei, primele declaratii dupa prabusirea avionului din Iran: Stiri oribile din Orientul Mijlociu

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, si-a exprimat miercuri profunda ingrijorare dupa prabusirea unui avion ucrainean de pasageri langa Teheran, transmite DPA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )