Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum arata si cat costa o noapte in hotelul din New York in care este cazat Klaus Iohannis (FOTO)

Antena3 Antena3,
Cum arata si cat costa o noapte in hotelul din New York in care este cazat Klaus Iohannis (FOTO)

Klaus Iohannis l-a intrecut pe EmmanuelMacron. Macar din punct de vedere al costurilor pe care le presupune cazarea sa la New York. Potrivit istiripesurse. ro, la New York, presedintele Iohannis este cazat la. continuă pe Antena3

Unde este cazat Klaus Iohannis in New York. Cat costa o noapte la un astfel de hotel de lux

Presedintele Romaniei se afla in Statele Unite ale Americii, unde conduce delegatia Romaniei la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Klaus Iohannis si sotia sa sunt cazati la un hotel de lux din New York. Este vorba despre Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat langa Central Park. Klaus Iohannis .

Curs valutar BNR marti, 24 septembrie: Cat costa euro si ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, marti, 24 septembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7485 lei in scadere cu 0,0006) in luna august, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7286 .

Noua oferta Dacia: mii de euro reduceri la toate modelele de masini. Cat costa un Duster

Dacia ofera reduceri de mii de euro pentru autoturismele pe care le scoate la vanzare. Cei care vor sa isi cumpere un model Duster Essential pot economisi acum aproximativ 1. 500 de euro, in timp ce modelul Duster Prestige poate fi actizitionat cu o reducere de pana la 3. 000 de euro. Noua oferta Dacia: Duster cu .

Cat costa acum un loc in caminele studentesti din Bucuresti

Cinci universitati bucurestene - Universitatea Politehnica, Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si Universitatea Nationala de.

Cat costa un loc de cazare in principalele universitati din Bucuresti. Cel mai ieftin: 200 de lei intr-o camera cu 4 paturi

Cinci universitati bucurestene - Universitatea Politehnica, Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si Universitatea Nationala de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara - ofera spre cazare in acest an peste 26. 400 de locuri.

CURS VALUTAR 24 septembrie. Cat costa un euro

CURS BNR 24 septembrie 2019. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, marti, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7485 1 Dolar S. A USD 4,3174 1 Dolar.

Copiii nevaccinati nu mai au voie in scolile din New York. Parintii sunt furiosi

Parinti furiosi care sustin ca vaccinurile ucid posteaza meme-uri pe Internet si s-au dus inclusiv personal pentru a se intalni cu Guvernatorul New York-ului, totul din cauza unei legi care interzice copiilor nevaccinati sa urmeze cursurile scolilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )