Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa acum un loc in caminele studentesti din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cat costa acum un loc in caminele studentesti din Bucuresti

Cinci universitati bucurestene - Universitatea Politehnica, Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si Universitatea Nationala de. continuă pe Antena3

Cum arata si cat costa o noapte in hotelul din New York in care este cazat Klaus Iohannis (FOTO)

Klaus Iohannis l-a intrecut pe EmmanuelMacron. Macar din punct de vedere al costurilor pe care le presupune cazarea sa la New York. Potrivit istiripesurse. ro, la New York, presedintele Iohannis este cazat la.

Cat costa un loc de cazare in principalele universitati din Bucuresti. Cel mai ieftin: 200 de lei intr-o camera cu 4 paturi

Cinci universitati bucurestene - Universitatea Politehnica, Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si Universitatea Nationala de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara - ofera spre cazare in acest an peste 26. 400 de locuri.

Noua oferta Dacia: mii de euro reduceri la toate modelele de masini. Cat costa un Duster

Dacia ofera reduceri de mii de euro pentru autoturismele pe care le scoate la vanzare. Cei care vor sa isi cumpere un model Duster Essential pot economisi acum aproximativ 1. 500 de euro, in timp ce modelul Duster Prestige poate fi actizitionat cu o reducere de pana la 3. 000 de euro. Noua oferta Dacia: Duster cu .

Unde este cazat Klaus Iohannis in New York. Cat costa o noapte la un astfel de hotel de lux

Presedintele Romaniei se afla in Statele Unite ale Americii, unde conduce delegatia Romaniei la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Klaus Iohannis si sotia sa sunt cazati la un hotel de lux din New York. Este vorba despre Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat langa Central Park. Klaus Iohannis .

Curs valutar BNR marti, 24 septembrie: Cat costa euro si ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, marti, 24 septembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7485 lei in scadere cu 0,0006) in luna august, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7286 .

Secretara unei scoli din Bucuresti, prinsa in flagrant cand lua mita. Ce urma sa faca

Secretara unei scoli din Bucuresti este cercetata pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, dupa un flagrant al ofiterilor de politie judiciara ai Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul.

Secretara unei scoli din Bucuresti, cercetata pentru trafic de influenta

Secretara unei scoli din Bucuresti este cercetata pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prinsa .

Topul spitalelor unde pacientii spun ca personalul medical le-a cerut mita: Spitalul Universitar din Bucuresti, Spitalul Judetean din Braila si Spitalul Sf. Ioan din Capitala

Mii de pacienti din toata tara au dat spaga personalului medical, la solicitarea angajatilor din spitale. Este concluzia unui raport realizat de firma de audit Anti-Bribery Synergy in cadrul unui proiect al Ministerului Sanatatii. Raportul a fost realizat pe baza raspunsurilor pacientilor a 352 de spitale din intreaga tara. Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, Spitalul Judetean de Urgenta din Braila si Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Capitala ocupa primele 3 locuri in clasamentul spitalelor unde personalul medical a solicitat mita de la pacienti.

Fetita de 11 ani din Bucuresti disparuta pe 18 septembrie a fost gasita in judetul Brasov

O fetita in varsta de 11 ani din Bucuresti, disparuta din data de 18 septembrie, a fost gasita luni in judetul Brasov. Potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei, nu exista date ca minora ar fi.

CURS VALUTAR 24 septembrie. Cat costa un euro

CURS BNR 24 septembrie 2019. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, marti, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7485 1 Dolar S. A USD 4,3174 1 Dolar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )