Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata cateva dintre cele mai scumpe iahturi din lume

Antena3 Antena3,
Cum arata cateva dintre cele mai scumpe iahturi din lume

V-ati dorit vreodata sa aveti un iaht cu helipad? Visul inca ar putea fi departe de realitate, dar putem sa va aratam cum arata o astfel de jucarie. in Sidney tocmai a inceput Superyacht Show. continuă pe Antena3

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara:aqua park,snow park,parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara: aqua park, snow park, parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

FOTO Porti deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice

Situl arheologic experimental de la Sultana se deschide din nou pentru public. Unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara, unde au fost scoase la lumina obiecte fascinante de plastica antropomorfa din preistoria Romanieimileniul IV i. Ch. ), va putea fi vizitat de public.

INCREDIBIL: Care sunt cele mai scumpe lucruri din lume si cat valoreaza?

Daca ati castiga maine la loterie, ce ati face cu banii castigati? I-ati investi sau ati merge intr-o vacanta luxoasa? V-ati cumpara o masina scumpa, bijuterii, haine si alte accesorii? .

Tornada si ploi torentiale in Istanbul, unde unul dintre cele mai cunoscute bulevarde a fost inundat

O tornada s-a produs in cartierul Kasimpasa de pe malul european al Istanbulului, dar nu s-au inregistrat victime.

Top 10: cele mai puternice marci auto dupa cota de piata

Piata auto da semne de revenire, dar nu pentru toate marcile auto, trei dintre cele mai vandute zece branduri in 2013 au inregistrat o cota de piata mai mica anul acesta. Dintre brandurile auto premium, Mercedes-Benz este singura marca care a intrat in.

Mircea Badea: Kovesi este una din cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este una dintre cele mai oribile ustensile ale regimului Basescu, a apreciat Mircea Badea, care mai spune ca procurorul a facut niste abuzuri penale. Este una Laura.

Ponta, in vizita la santierul Teatrului National: La sfarsitul lui noiembrie vom avea unul dintre cele mai frumoase teatre din Europa

Premierul Victor Ponta a subliniat astazi importanta pe care o are Teatrul National din Bucuresti in cultura noastra nationala. Seful Exexutivului a transmis un mesaj de condoleante fata de trecerea in nefiinta a cascadorului Szobi Cseh.

VIDEO Top 10 cantece cu cele mai bizare versuri din lume

Piesa Human a formatiei The Killers s-a situat pe primul loc in topul zece al cantecelor cu cele mai bizare versuri, comandat de publicatia BBC, podiumul fiind completat de I am the walrus, al trupei The Beatles, respectiv Earth Song, al lui Michael Jackson.

Top zece cantece cu cele mai bizare versuri

Piesa Human a formatiei The Killers s-a situat pe primul loc intr-un top al cantecelor cu cele mai bizare versuri, intocmit de serviciul de streaming Blonkbox Music.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )