Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Are miliarde, dar mai nimeni nu o cunoaste

Antena3 Antena3,
Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Are miliarde, dar mai nimeni nu o cunoaste

Vorbim despre Jenny Paulson. O doamna mai putin cunoscuta in lumea mondena, care este casatorita cu un miliardar american. Donald Trump are legaturi de prietenie cu familia Paulson, iar romanca noastra,. continuă pe Antena3

Arheologii au descoperit cea mai veche gluma din lume. Cum suna anecdota

Oamenii au un dezvoltat simt al umorului inca din cele mai vechi timpuri, iar, cu ajutorul rasului, generatii intregi au trecut peste problemele societatii. Glume s-au facut pe front, pe mare, ori in mine.

FOTO Serena, cea mai iubita sotie din lume: Williams a primit un cadou superb cu prilejul revenirii pe teren

Serena Williams si-a schimbat planurile de dupa nastere: n-a mai jucat la Australian Open, insa va reveni in circuitul WTA cu ocazia turneului de la Indian Wells 5-17 martie). Evenimentul a fost marcat, intr-un mod special, de Alex Ohanian.

Decizia luata de cea mai buna handbalista din nationala Norvegiei ale carei poze nud au circulat pe internet

Nora Mork, una dintre cele mai bune handbaliste din lume, a fost victima unor hackeri care i-au extras din telefonul personal mai multe poze nud, raspandindu-le apoi pe internet.

Faze tari:Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie;Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, a efectuat primele teste complete la sol;Descoperirea socanta facuta de o britanica in interiorul uniformei fiicei sale: Am fost dezgus

Cantitatea uriasa de apa de pe Luna va ajuta omenirea in viitorul apropiat. Cercetatorii au remarcat ca apa este prezenta mai ales ca OH o molecula hidroxil reactiva, in loc de H2O) si nu poate fi usor accesata. Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie. De indata ce au aflat de istoricul familiei, rudele lui Hitler au facut un pact sa nu faca vreodata copii.

Sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani

De-a lungul timpului, prizonieri mai mult sau mai putin periculosi au dat dovada de o incredibila inventivitate si tenacitate in a-si croi drum spre libertate, iar nume ca Papillon, Monte Cristo, Casanova si.

VIDEO Cel mai mare avion din lume a trecut cu bine de testele de pista

Cel mai mare avion din lume, gigantul Stratolaunch, conceput de compania Stratolaunch Systems pentru a plasa satelitii pe orbita, a efectuat, zilele acestea, teste de pista.

Cel mai mare avion din lume a trecut cu bine de testele de pista VIDEO

Cel mai mare avion din lume, gigantul Stratolaunch, conceput de compania Stratolaunch Systems pentru a plasa satelitii pe orbita, a efectuat, zilele acestea, teste de pista.

Cum arata cel mai mare parc de distractii interior din lume, in care Dubaiul a investit 1 miliard de dolari FOTO

Dubaiul gazduieste deja cea mai inalta cladire din lume, insule artificiale si primul hotel cu o padure tropicala. Acum are si cel mai mare parc tematic indoor din lume, denumit IMG Worlds of Adventure.

Netanyahu, chestionat de politie intr-un caz de coruptie legat de cea mai mare companie de telecomunicatii israeliana

Politistii israelieni au venit vineri la domiciliul premierului israelian, Benjamin Netanyahu, pentru a-i pune intrebari pentru prima data cu privire la un caz de coruptie in care este implicata cea mai mare companie de telecomunicatii din tara - Bezeq, relateaza Reuters, citand Radio Isarel.

Razvan Burleanu e cel mai bun adminstrator sportiv din lume sub 40 de ani! Lumea fotbalului rade de ineptia lui Stoichita

In dorinta de a ridica osanele sefului sau, Mihai Stoichita a declarat ca Razvan Burleanu, presedintele FRF, este cel mai bun administrator sportiv din lume la categoria sub 40 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )