Libnet.ro
UNICEF

08:45

Decizia luata de cea mai buna handbalista din nationala Norvegiei ale carei poze nud au circulat pe internet

Adevărul Adevărul,
Decizia luata de cea mai buna handbalista din nationala Norvegiei ale carei poze nud au circulat pe internet

Nora Mork, una dintre cele mai bune handbaliste din lume, a fost victima unor hackeri care i-au extras din telefonul personal mai multe poze nud, raspandindu-le apoi pe internet. continuă pe Adevărul

USR, dupa avizul negativ al CSM in cazul cererii de revocare a sefei DNA: Consideram ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul la care am asistat in ultima saptamana

Uniunea Salvati Romania USR) saluta decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) de a respinge solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul din ultima saptamana, relateaza Agerpres. Partidul de centru a subliniat ca ministrul Justitiei nu a facut altceva decat sa reia, in sedinta CSM, raportul superficial si neargumentat prezentat in urma cu o saptamana si sa trateze procurorii cu aroganta.

Cum arata orasul care a fost ales cea mai buna destinatie turistica din Europa - VIDEO

Orasul polonez Wroclaw a fost declarat cea mai buna destinatie turistica a anului 2018. Sunt extrem de mandru de aceasta distinctie. Le multumesc tuturor locuitorilor si turistilor care au trecut prin.

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Locuieste intr-un palat de 15 milioane de dolari (FOTO)

Cea mai bogata romanca din lume este prietena cu Donald Trump si locuieste intr-un palat din New Yorkevaluatla aproape 15 milioane de dolari. Jenny Paulson este casatorita cu un miliardar.

Samsung Galaxy S9 Plus vine cu cea mai buna camera foto de pe piata

Acum ca Samsung Galaxy S9 a fost lansat, au inceput sa apara si rezultatele testelor profesionale la care este supus telefonul. Samsung Galaxy S9 a dovedit deja ca are cel mai bun ecran pe care il poti intalni pe un telefon, iar asta o spun cei de la DisplayMate. Si cei de la DxOMark vin [].

Arheologii au descoperit cea mai veche gluma din lume. Cum suna anecdota

Oamenii au un dezvoltat simt al umorului inca din cele mai vechi timpuri, iar, cu ajutorul rasului, generatii intregi au trecut peste problemele societatii. Glume s-au facut pe front, pe mare, ori in mine.

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Locuieste intr-un palat de peste 10 milioane de euro

Jenny Paulson, o romanca mai putin cunoscuta in lumea mondena, este casatorita cu un miliardar american si locuieste la New York, intr-un palat de lux evaluat la 15 milioane de dolari. Donald Trump are.

Cum alegem cea mai buna vopsea lavabila ? - Informatii dupa care se ghideaza expertii

Meteorologii avertizeaza: ciclonul loveste violent sudul Dobrogei. Urmeaza cea mai grea noapte si zi din aceasta iarna

Pentru Dobrogea urmeaza cea mai grea zi din aceasta iarna. Locuitorii din judetul Constanta in special sunt avertizati ca vor traversa in 16 ore toate fenomenele meteo extreme ce s-au manifestat de duminica incoace. Ciclonul polar va lovi violent sudul Dobrogei in cursul noptii de marti spre miercuri.

Cea mai geroasa noapte din acest an. Temperaturi specifice regiunilor polare, resimtite in judetul Neamt

Noaptea de luni, 26 februarie, spre marti, 27 februarie, a fost cea mai geroasa din acest an in judetul Neamt. Temperaturile resimtite de corpul uman au depasit minus 20 de grade.

Sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani

De-a lungul timpului, prizonieri mai mult sau mai putin periculosi au dat dovada de o incredibila inventivitate si tenacitate in a-si croi drum spre libertate, iar nume ca Papillon, Monte Cristo, Casanova si.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )