Libnet.ro
UNICEF

22:31

Cum arata cea mai SCUMPA autostrada din lume. 9 MILIARDE de dolari pentru 40 de kilometri

Antena3 Antena3,
Cum arata cea mai SCUMPA autostrada din lume. 9 MILIARDE de dolari pentru 40 de kilometri

Autostrazile in Romania sunt cunoscute pentru viteza melcului cu care sunt construite, dar si pentru banii multi care intra in asfalt. la propriu. insa rusii, inainte sa se confrunte cu deprecierea rublei,. continuă pe Antena3

Sanctiunile lovesc dur economica rusa: Gazprom are in 2014 cea mai mica productie din toate timpurile

Compania Gazprom va incheia anul 2014 cu o productie de 444,4 miliarde metri cubi de gaze, cu 43 miliarde metri cubi mai putin decat anul trecut, a anuntat un purtator de cuvant al companiei, citat de Moscow Times. Este cea mai mica productie anuala a Gazprom, arata sursa citata.

Sanctiunile lovesc dur economia rusa: Gazprom are in 2014 cea mai mica productie din toate timpurile

Compania Gazprom va incheia anul 2014 cu o productie de 444,4 miliarde metri cubi de gaze, cu 43 miliarde metri cubi mai putin decat anul trecut, a anuntat un purtator de cuvant al companiei, citat de Moscow Times. Este cea mai mica productie anuala a Gazprom, arata sursa citata.

Economia SUA a inregistrat cea mai rapida crestere din ultimii 11 ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, cu mult peste estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a.

FOTOGALERIECum arata cel mai rece sat din lume, in care temperaturile au coborat pana la -67,7 de grade Celsius

Un fotograf din Noua Zeelanda a mers intr-o calatorie de doua zile in Oymyakon, Rusia, cel mai friguros sat din lume, unde cea mai rece temperatura inregistrata a fost -67,7 de grade Celsius, in 1993.

Ei sunt cei mai buni SPORTIVI DIN LUME in 2014

Academia de sport a SUA l-a desemnat pe tenismanul sarb Novak Djokovic cel mai bun sportiv al lumii in 2014, in timp ce premiul la feminin i-a revenit rusoaicei Maria Sarapova, relateaza agentiile internationale,.

Djokovic si Sarapova, cei mai buni sportivi din lume in 2014

Academia de sport a SUA l-a desemnat pe tenismanul sarb Novak Djokovic cel mai bun sportiv al lumii in 2014, in timp ce premiul la feminin i-a revenit rusoaicei Maria Sarapova, relateaza agentiile internationale.

De la Samsung vine cea mai buna tableta din 2014: Galaxy Tab S cu Android

Finalul anului e, de regula, rezervat bilanturilor. Dupa ce am ales cel mai bun telefon, ne uitam spre cea mai buna tableta.

Record de temperatura in Ajunul Craciunului. Cea mai calda zi de 24 decembrie din ultimii 50 de ani

Ajunul Craciunului a adus temperaturi ridicate in intreaga tara dar si in Bucuresti, cu aproape 15 grade peste limitele normale, 24 decembrie 2014 fiind cea mai calda zi din ultimii 50 de ani, a declarat miercuri pentru Agerpres Viorica Dima, meteorologul de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Record de temperatura in Ajunul Craciunului: cea mai calda zi de 24 decembrie din ultimii 50 de ani

Ajunul Craciunului a adus temperaturi ridicate in intreaga tara dar si in Bucuresti, cu aproape 15 grade peste limitele normale, 24 decembrie 2014 fiind cea mai calda zi din ultimii 50 de ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES Viorica Dima, meteorologul de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), scrie agerpres. ro.

Cum va fi vremea de Craciun: 24 decembrie, cea mai calda zi din iarna de pana acum, cu maxime de 18 grade Celsius. Pe 25 decembrie, maximele scad la 14 grade

Vremea se incalzeste pana miercuri, 24 decembrie, cand vom avea cea mai calduroasa zi: se vor atinge maxime de 4 grade in Transilvania si 18 grade in Dealurile Olteniei si ale Munteniei. La Bucuresti, in ajunul Craciunului vor fi 15-16 grade, a declarat pentru HotNews. ro meteorologul de serviciu de la ANM, Meda Andrei. In ziua de Craciun, temperaturile scad putin, insa va fi in continuare cald.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )