Libnet.ro
UNICEF

00:07

Economia SUA a inregistrat cea mai rapida crestere din ultimii 11 ani

Antena3 Antena3,
Economia SUA a inregistrat cea mai rapida crestere din ultimii 11 ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, cu mult peste estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a. continuă pe Antena3

21-22 decembrie 2014, cea mai lunga noapte din istorie

Solstitiul de iarna are loc luni dimineata, la ora 01. 03, fiind cea mai scurta zi si potrivit anumitor oameni de stiinta nu doar cea mai lunga noapte a anului, dar si cea mai lunga noapte din istorie.

De la Samsung vine cea mai buna tableta din 2014: Galaxy Tab S cu Android

Finalul anului e, de regula, rezervat bilanturilor. Dupa ce am ales cel mai bun telefon, ne uitam spre cea mai buna tableta.

Cum va fi vremea de Craciun: 24 decembrie, cea mai calda zi din iarna de pana acum, cu maxime de 18 grade Celsius. Pe 25 decembrie, maximele scad la 14 grade

Vremea se incalzeste pana miercuri, 24 decembrie, cand vom avea cea mai calduroasa zi: se vor atinge maxime de 4 grade in Transilvania si 18 grade in Dealurile Olteniei si ale Munteniei. La Bucuresti, in ajunul Craciunului vor fi 15-16 grade, a declarat pentru HotNews. ro meteorologul de serviciu de la ANM, Meda Andrei. In ziua de Craciun, temperaturile scad putin, insa va fi in continuare cald.

Economia SUA, in plina revigorare: PIB-ul a urcat cu 5% in T3

SUA a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, depasind estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a investitiilor companiilor, potrivit datelor Departamentului pentru.

PIB-ul SUA a crescut cu 5% in trimestrul al treilea, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, cu mult peste estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a investitiilor companiilor, potrivit datelor Departamentului pentru Comert.

Thandie Newton, cea mai sexy vegetariana

Si iubitoarele de legume pot fi hot. A demonstrat-o Thandie Newton, care a fost desemnata cea mai sexy vegetariana, de catre PETA.

IRES: Romanii au cea mai mare incredere in SMURD, Pompieri si DNA

Un raport de cercetare IRES releva faptul ca romanii au cea mai mare incredere in SMURD, Pompieri, DNA si Biserica, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, de mai putina incredere beneficiaza FMI-ul,.

FOTO Kate Upton, desemnata cea mai sexy femeie in viata

Kate Upton a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata de catre publicatia People, in cadrul evenimentului People Magazine Awards, precizeaza Huffington Post.

People: Kate Upton, cea mai sexy femeie in viata

A fost numita cea mai sexy femeie in viata de catre revista People, iar Kate Upton pare extrem de constienta de atuurile ei.

Emisiunea PLAYTECH Cele mai tari momente din primul sezon

Emisiunea PLAYTECH a ajuns la finalul primului sezon. Pentru ultimul episod v-am pregatit cele mai bune momente din cel mai tare show de tehnologie din Romania! Va multumim ca ati urmarit emisiunea PLAYTECH pe parcursul intregului sezon. Speram ca am reusit sa va facem weekendurile mai distractive si ca v-am convins ca tehnologia ne poate face vietile mai usoare si mai amuzante. Este timpul sa intram in vacanta, dar revenim cu forte proaspete in curand. Pana atunci, am pregatit cele [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )