Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTOGALERIECum arata cel mai rece sat din lume, in care temperaturile au coborat pana la -67,7 de grade Celsius

Adevărul Adevărul,
FOTOGALERIECum arata cel mai rece sat din lume, in care temperaturile au coborat pana la -67,7 de grade Celsius

Un fotograf din Noua Zeelanda a mers intr-o calatorie de doua zile in Oymyakon, Rusia, cel mai friguros sat din lume, unde cea mai rece temperatura inregistrata a fost -67,7 de grade Celsius, in 1993. continuă pe Adevărul

PIB-ul SUA a crescut cu 5% in trimestrul al treilea, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, cu mult peste estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a investitiilor companiilor, potrivit datelor Departamentului pentru Comert.

BlackBerry lucreaza cu Boeing pentru crearea celui mai sigur smartphone din lume

BlackBerry continua procesul de revenire pe piata si lucreaza in prezent cu cei de la Boeing pentru a crea cel mai sigur smartphone. La un moment dat existau foarte multe zvonuri despre telefonul celor de la Boeing. Cel mai interesant lucru in legatura cu acesta urma sa fie capacitatea de a se autodistruge in cazul in care integritatea ii este amenintata. Din 2012, insa, nu s-a mai vorbit foarte mult despre acest smartphone. Acum cei de la BlackBerry se pare [].

Cel mai bun an din istoria clubului Real Madrid

Real Madrid a reusit la finalul lui 2014 sa incheie cel mai bun an din istoria sa. Trofeul Cupa Mondiala a cluburilor, pe care l-a castigat in acest week-end, se alatura altor 3 trofee cucerite in acest an.

FOTO INCREDIBILE. Cum traiesc oamenii intr-un sat din estul RUSIEI, la -50 de grade Celsius

Pe pamand exista locuri pe care un singur cuvand este de ajuns pentru a le define: extreme. Un astfel de loc este satul Oymyakon din estul Rusiei, considerat cel mai friguros loc din lume care este locuit permanent si unde temperature medie in luna ianuarie este de -50 de grade Celsius.

REVISTA BLOGURILOR: inchis duminica, fonduri structurale si cel mai frumos cadou din sport

Evenimente de sarbatori si ganduri de sfarsit de an, de prin bloguri adunate.

Manchester United vrea sa transfere cel mai scump jucator din istoria sa, un galactic al Realului!

Manchester United, club care a anuntat ca in urmatorii zece ani va transfera in fiecare sezon cate un superstar, este gata sa plateasca peste 100 milioane euro lui Real Madrid pentru serviciile lui Gareth Bale.

Cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, condamnat la un an de inchisoare

Inotatorul american Michael Phelps a fost condamnat la un an de inchisoare, insa va sta nicio zi in detentie, pedeapsa fiind cu suspendare. El a fost retinut de politisti, in luna septembrie, dupa ce a condus in stare de ebrietate si a depasit viteza legala.

Cel mai bun telefon LG din 2013 primeste Android 5.0 Lollipop

LG G2, cel mai bun telefon LG din 2013 si unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut, vaprimi in viitorul apropiat Android 5. 0 Lollipop. Android 5. 0 Lollipop isi face aparitia pe un numar din ce in ce mai mare de dispozitive. LG a fost printre primele companii care au lansat actualizarea la cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Google. La acest moment, majoritatea modelelor LG G3 ruleaza Android 5. 0 Lollipop, iarpana la finalul anului sunt [].

Economia SUA a inregistrat cea mai rapida crestere din ultimii 11 ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, cu mult peste estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a.

Cum arata echipa ideala de la CE de handbal feminin: Cristina Neagu, cel mai bun inter stanga al competitiei

Campionatul European de handbal feminin s-a incheiat duminica, cu victoria Norvegiei a dispus in finala de Spania). Organizatorii au anuntat echipa ideala a turneului. Printre nominalizate s-a aflat si o jucatoare din Romania: Cristina Neagu fiind desemnata cel mai bun inter dreapta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )