Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cum arata cel mai inalt adolescent din lume. La 19 ani, are 2,49 metri inaltime si poarta marimea 61 la pantofi (FOTO)

B1 B1,
Cum arata cel mai inalt adolescent din lume. La 19 ani, are 2,49 metri inaltime si poarta marimea 61 la pantofi (FOTO)

Broc Brown, din Michigan, are 19 ani si este cel mai inalt adolescent din lume. Acesta a fost diagnosticat la varsta de 5 ani cu sindromul Sotos, iar medicii sunt de parere ca nu se va opri niciodata din. continuă pe B1

Cum arata copilul cu cel mai ciudat par din lume (FOTO)

Un copil special, asa poate fi numit micutul din imaginile urmatoarea. Spunem asta referindu-ne la lookul sau iesit din comun. Micutul s-a nascut cu mult par in cap, iar in timp ce creste, aces.

E OFICIAL: Unde se afla cel mai cinstit oras din lume!

Chei, ochelari si alte obiecte pierdute in mod curent, dar si milioane de dolari ajung in fiecare an la Departamentul de obiecte gasite al Politiei din Tokyo, ceea ce reflecta devotamentul japonezilor fa.

VIDEO. Tibi Useriu, romanul care participa la cel mai greu maraton din lume, conduce 6633 Arctic Ultra cu un avans de peste 12 ore: Am rani la picioare, iar viscolul imi bate in fata

Singurul roman care participa la ultramaratonul 5533 Arctiv Ultra, Tibi Useriu, se afla pe primul loc in competitie, dupa ce a parcurs mai mult de jumatate din traseu. Fata de locul al doilea, ocupat de un canadian, roman are un avans de 12 ore, potrivit Tasuleasa Social.

The New York Times: Rusii ar fi apelat la serviciile unuia dintre cei mai cautati hackeri din lume, in cazul alegerilor prezidentiale din America

Moscova s-ar fi folosit de unul din cei mai cautati hackeri din lume, Evgeniy M. Bogachev, ca sa caute prin calculatoarele politicienilor si ale guvernatorilor americani. in vreme ce hackerul fura din bancile mondiale, rusii citeau informatii clasificate despre estul Ucrainei si razboiul din Siria, scrie ziarul american The New York Times.

Messi va primi cel mai mare salariu din istoria fotbalului. Suma FABULOASA pe care i-o ofera Barcelona

Printre cei care si-au reinoit contractul cu Barcelona se numara Neymar, Suarez, Rakitici dar si Leo Messi. Argentinianul va primi cel mai mare slalar din istoria fotbalului,.

Lira sterlina - in cel mai lung declin din august, fata de euro

Moneda britanica lira sterlina) a consemnat, in intervalul 3-10 martie, cea mai lunga perioada de depreciere din august pana in prezent, raportat la euro, pe fondul semnelor ca decizia Regatului Unit de a iesi din Uniunea Europeana Brexit) incepe sa afecteze evolutia economiei.

Bistriteanul Tibi Useriu conduce pentru a doua oara cel mai greu ultramaraton din lume. Are pus steagul Romaniei pe sanie, sa ii tina de cald

Bistriteanul Tibi Useriu ar putea fi singurul ultramaratonist din lume care castiga pentru a doua oara 6633 Ultra, cea mai dificila competitie, care se desfasoara la Cercul Polar. Acesta a parcurs deja 250 de kilometri, aproape jumatate din distanta, iar urmatorul concurent are de alergat cateva ore bune pentru a-l ajunge pe Tibi.

Povestea lui Jose Mourinho - de la fotbalistul submediocru, la cel mai carismatic lider din sportul mondial

Jose a inteles ca nu are cum sa devina un fotbalist de top, pentru ca ii lipseau viteza si forta necesare performantei, asa ca si-a incheiat cariera de jucator profesionist la numai 24 de ani, potrivit Revista Cariere .

Singura trupa romaneasca prezenta la al doilea cel mai mare carnaval din lume: mii de fani au cantat versurile alaturi de romani

Trupa Fly Project a fost prezenta in Insulele Canare, la un carnaval care il urmeaza pe cel din Rio, acolo unde miile de fani au cantat si s-au distrat.

Cel mai cautat interlop din Alba anunta pe Facebook ca se intoarce in tara si se preda: Sunt satul sa tot fug si voi sa nu ma gasiti

Interlopul Raul Rus din Alba Iulia, zis Pricu, anunta pe Facebook ca se intoarce in Romania pentru a se preda dupa aproape sapte ani, perioada in care ar fi fost cautat cu mandat international de arestare. Pricu este condmanat la 5 ani si 6 luni de inchisoare si sustine ca este satul sa tot fuga.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )