Libnet.ro
UNICEF

01:05

Messi va primi cel mai mare salariu din istoria fotbalului. Suma FABULOASA pe care i-o ofera Barcelona

B1 B1,
Messi va primi cel mai mare salariu din istoria fotbalului. Suma FABULOASA pe care i-o ofera Barcelona

Printre cei care si-au reinoit contractul cu Barcelona se numara Neymar, Suarez, Rakitici dar si Leo Messi. Argentinianul va primi cel mai mare slalar din istoria fotbalului,. continuă pe B1

Cel mai mare eveniment caritabil organizat in aer liber are loc la Campia Turzii!

Asociatia Culturala Est European Alternativ ACEEA), cel mai mare organism profesional de bucatari din Romania, reprezentata la Campia Turzii de chef Dragos Padurariu, organizeaza impreuna cu alti colegi chefi de renume din tara, un eveniment caritabil de exceptie.

Istoria impresionanta a celui mai mare lac din Bucegi. in comunism, pe fundul barajului isi dadeau intalnire ciobanii

Lacul Bolboci, cel mai mare lac din Muntii Bucegi, are o istorie impresionanta, dar putini stiu ca fundul lacului era, in trecut, zona de intalnire a ciobanilor.

Populismul PSD arunca in aer echilibrul monetar si asa fragil: Cel mai slab leu din ultimii patru ani anunta o viitoare crestere a dobanzilor si, implicit, a ratelor la banca

Leul romanesc a marcat, miercuri, cel mai slab curs fata de euro din ultimii patru ani. Interventia BNR a facut ca moneda nationala sa se opreasca din cadere, spun dealerii consultati de Romania libera.

Cel mai slab leu din ultimii patru ani anunta o viitoare crestere a dobanzilor si, implicit, a ratelor la banca. Populismul PSD arunca in aer echilibrul monetar si asa fragil

Leul romanesc a marcat, miercuri, cel mai slab curs fata de euro din ultimii patru ani. Interventia BNR a facut ca moneda nationala sa se opreasca din cadere, spun dealerii consultati de Romania libera.

Premiera! Mercedes LANSEAZA cel mai SCUMP SUV din lume (FOTO)

Compania Mercedes castiga tot mai multe teren atunci cand vine vorba despre masini ultra-luxoase. A lansat un nou SUV Maybach, ai acesta este cel mai scump de pe piata in acest moment,.

Ministrul Sanatatii, despre criza celui mai mare spital din Baragan: Eu voi face tot posibilul sa nu ajungem la declasificare

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan a fost declasificat in luna martie 2016, de la gradul III la gradul IV, din cauza crizei de medici cu care se confrunta. in aceste conditii, unitatea medicala din Calarasi va primi cu 10% mai putine fonduri de la Casa de Asigurari de Sanatate si va asigura asistenta pentru cazuri cu grad mic de complexitate.

Deutsche Bank, cel mai mare creditor al presedintelui SUA. Democratii evoca un posibil conflict de interese intre Trump si ancheta bancii

Lideri ai Partidului Democrat din Statele Unite cer o ancheta asupra modului in care Departamentul de Justitie administreaza o investigatie vizand banca Deutsche Bank, cel mai mare creditor al presedintelui Donald Trump, suspectand un posibil conflict de interese, informeaza The Guardian.

Financial Times: Francois Hollande a fost cel mai nepopular presedinte, dar a adus Frantei crestere economica

Francois Hollande a fost cel mai nepopular presedinte din istoria recenta a Frantei, dar aceasta tara a ajuns, sub mandatul sau, la crestere economica, sustine o analiza publicata de publicatia britanica Financial Times.

Cea mai mare revenire din istorie: Barcelona - PSG 6-1! Catalanii reusesc 3 goluri din minutul 89

FC Barcelona a reusit sa se califice in sferturile de finala ale UEFA Champions League dupa un meci dramatic, noteaza GSP. Catalanii au reusit un scor de 6-1 pe teren propriu cu PSG, informeaza.

LEUL isi revine usor in raport cu EURO, dupa ce miercuri a inregistrat cel mai scazut nivel din ultimii 4 ani

Leul si-a revenit timid fata de moneda europeana. Dupa ce miercuri leul a atins minimul ultimilor 4 ani, joi, Euro s-a depreciat fata de moneda nationala cu 0,56 bani, pana la 4,5456 lei. De.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )