Libnet.ro
UNICEF

01:06

Singura trupa romaneasca prezenta la al doilea cel mai mare carnaval din lume: mii de fani au cantat versurile alaturi de romani

Adevărul Adevărul,
Singura trupa romaneasca prezenta la al doilea cel mai mare carnaval din lume: mii de fani au cantat versurile alaturi de romani

Trupa Fly Project a fost prezenta in Insulele Canare, la un carnaval care il urmeaza pe cel din Rio, acolo unde miile de fani au cantat si s-au distrat. continuă pe Adevărul

Messi va primi cel mai mare salariu din istoria fotbalului. Suma FABULOASA pe care i-o ofera Barcelona

Printre cei care si-au reinoit contractul cu Barcelona se numara Neymar, Suarez, Rakitici dar si Leo Messi. Argentinianul va primi cel mai mare slalar din istoria fotbalului,.

Deutsche Bank, cel mai mare creditor al presedintelui SUA. Democratii evoca un posibil conflict de interese intre Trump si ancheta bancii

Lideri ai Partidului Democrat din Statele Unite cer o ancheta asupra modului in care Departamentul de Justitie administreaza o investigatie vizand banca Deutsche Bank, cel mai mare creditor al presedintelui Donald Trump, suspectand un posibil conflict de interese, informeaza The Guardian.

LICHIDARE: Fratii Micula VAND 11 din cele 12 hoteluri de pe litoral. Cel mai MARE pachet ofertat vreodata de un operator privat de turism din Romania!

Fratii Ioan si Viorel Micula au scos la vanzare 11 dintre cele 12 hoteluri pe care le detin pe litoral, cumparate la inceputul anilor 2000, la marea privatizare din turism. Cele 11 hoteluri,.

Cea mai mare comanda la Ikea, in zece ani pe piata locala, a fost de 104.568 lei

Clientul cu cel mai mare bon din cei zece ani de prezenta pe piata din tara noastra a companiei Ikea si-a mobilat simultan mai multe camere din casa si a cumparat mobilier si accesorii in valoare de 104. 568 lei, se arata intr-un comunicat al retailerului de mobilier si decoratiuni, trimis Redactiei.

Apa Nova Bucuresti este la aceasta ora cel mai mare producator de energie regenerabila din Bucuresti

Compania Apa Nova Bucuresti, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare al Capitalei, a fost astazi cel mai mare producator de energie din surse regenerabile din Capitala. Compania a anuntat o schimbare a denumirii, dar si o reconfigurare a tarifelor.

Ministrul Sanatatii, despre criza celui mai mare spital din Baragan: Eu voi face tot posibilul sa nu ajungem la declasificare

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan a fost declasificat in luna martie 2016, de la gradul III la gradul IV, din cauza crizei de medici cu care se confrunta. in aceste conditii, unitatea medicala din Calarasi va primi cu 10% mai putine fonduri de la Casa de Asigurari de Sanatate si va asigura asistenta pentru cazuri cu grad mic de complexitate.

Istoria impresionanta a celui mai mare lac din Bucegi. in comunism, pe fundul barajului isi dadeau intalnire ciobanii

Lacul Bolboci, cel mai mare lac din Muntii Bucegi, are o istorie impresionanta, dar putini stiu ca fundul lacului era, in trecut, zona de intalnire a ciobanilor.

Japonia va trimite cea mai mare nava de razboi a sa in Marea Chinei de Sud, anunta Reuters

Japonia urmareste sa trimita cea mai mare nava a marinei sale militare intr-un tur de trei luni prin apele disputate din Marea Chinei de Sud la inceputul lunii mai, au declarat mai multe surse pentru Reuters. Decizia reprezinta cea mai mare etalare de forte a Japoniei de la Al Doilea Razboi Mondial incoace.

Masura controversata in Sudul Africii! Cel mai VIOLENT mod de a scapa de JEFUITORII de masini! Totul este LEGAL (VIDEO)

In Sudul Africii numarul oamenilor care sunt atacati pentru a li se fura masina devine din ce in ce mai mare, iar situatiile disperate, cer masuri disperate. A fost aprobatun proiect conform.

E.ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, dupa separarea diviziei Uniper

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc legata de centralele nucleare impusa de guvernul german, transmite.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )