Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum arata cel mai mare brad de Craciun din lume. A fost aprins in Italia - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum arata cel mai mare brad de Craciun din lume. A fost aprins in Italia - VIDEO

Cum arata cel mai mare brad de Craciun din lume. A fost aprins in Italia - VIDEO. continuă pe Antena3

Strat de zapada de 35 de centimetri la Balea Lac, cel mai mare din tara Risc de avalanse in weekend in zonele cu acumulari mari de zapada

Stratul de zapada la Balea Lac, in judetul Sibiu, masoara 35 de centimetri, acesta fiind cel mai mare din tara. in weekend ninge din nou, la altitudini mari, astfel ca sunt posibile avalanse, iar ulterior vremea se va incalzi, ceea ce aduce un nou risc de avalanse, relateaza Mediafax.

VIDEO Un pastor a confundat apa sfintita cu benzina provocand un incendiu si explozia unui gazoduct in cel mai mare oras din Nigeria

Un pastor a confundat benzina cu apa sfintita in timpul unei slujbe de vindecare intr-o biserica din Lagos, in Nigeria, provocand o enorma explozie si moartea unui credincios, scrie AFP.

UNICEF pregateste cea mai mare strangere de fonduri din istorie pentru copiii din tarile aflate in razboi

Un copil din patru de pe planeta traieste in tari aflate in razboi sau afectate de dezastre naturale. UNICEF se pregateste sa lanseze pentru 2020 cea mai mare strangere de fonduri din istorie in cursul anului viitor pentru mai bine de 59 de milioane de copii aflati la nevoie in 64 de tari din lume.

FOTO Topul celor mai frumoase targuri de Craciun din Romania in 2019

Targurile de Craciun din Romania devin tot mai spectaculoase, iar numarul lor creste de la an la an. Desi aceasta-i o traditie cu vechime in restul Europei, la noi a ajuns abia in ultimul deceniu, dar nu se lasa cu nimic mai prejos.

Preturile mondiale ale alimentelor au atins cel mai ridicat nivel al ultimelor 26 de luni

Indicele global al preturilor produselor alimentare a inregistrat in noiembrie 2019 cea mai mare crestere lunara din ultimele 41 de luni, de 2,7%, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 9,5%, de la 5,9% in luna precedenta, conform ultimului raport de la FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura).

Finlanda: Social-democratii au ales-o pentru functia de premier pe Sanna Marin, ministrul Transporturilor in varsta de 34 de ani Va fi cel mai tanar premier din istoria tarii

Social-democratii din Finlanda, care conduc o coalitie guvernamentala formata din cinci partide, au ales-o duminica pe Sanna Marin, ministrul transporturilor in varsta de 34 de ani, sa devina premier saptamana viitoare, urmand sa fie cel mai tanar prim-ministru din istoria tarii, preluand aceasta functie dupa demisia lui Antti Rinne, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Cum a fost transformat un vechi cinematograf

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Un fost cinematograf din Iasi a fost renovata pentru prima data de la darea in functiune.

Bank of China, a patra cea mai mare banca din lume, vine in Romania. Data oficiala a lansarii

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, isi va lansa oficial operatiunile in Romania in data de 16 decembrie.

Faze tari: Barbatul din Rusia care a creat o granita falsa cu Finlanda; Cine este noua vedeta a Internetului, aparuta din universul Star Wars

O femeie de 80 de ani din Argentina s-a reapucat de scoala ca sa-si poata ajuta nepotii la teme. O femeie in varsta de 80 de ani din Argentina a decis sa-si termine studiile primare pentru a-si putea ajuta nepotii la teme. Cel mai scump brad de Craciun valoreaza 13. 000 euro! Arborele poate fi admirat in holul unui hotel.

Ce lucra, de fapt, Mos Nicolae inainte sa fie canonizat! Era cel mai bogat om din satul lui

Mos NicolaesauMos Neculaieste un personaj legendar si mitic, care aduce daruri copiilor in ajunul sarbatorii deSf. Nicolae, in seara zilei de 5 decembrie. Personajul are corespondenti in intreaga Europa Centrala Mikulas inUngaria, Mikulas inRepublica CehasiSlovaciasi Miko322;aj inPolonia) dar si in Europa de Vest Sinterklaas:Olanda, Saint Nicolas:Franta) . Personajul este in mare parte asemanator luiMos Craciun, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )