Libnet.ro
UNICEF

11:31

Bank of China, a patra cea mai mare banca din lume, vine in Romania. Data oficiala a lansarii

Adevărul Adevărul,
Bank of China, a patra cea mai mare banca din lume, vine in Romania. Data oficiala a lansarii

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, isi va lansa oficial operatiunile in Romania in data de 16 decembrie. continuă pe Adevărul

Holzindustrie Schweighofer isi schimba denumirea. Cum se va numi cea mai mare companie din Romania din domeniul exploatarii lemnului

Grupul Holzindustrie Schweighofer, cea mai mare companie care activeaza in Romania in domeniul exploatarii primare a lemnului, isi modifica denumirea, devenind HS Timber Group.

Sondaj: Igor Dodon, politicianul care se bucura de cea mai mare incredere

Presedintele Igor Dodon este personalitatea politica in care au cea mai mare incredere respondentii unui sondaj realizat de Fondul Opiniei Publice. Seful statului, care a fost mentionat de catre 26% din intervievati, este urmat de presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, ex-premierul Maia Sandu, pentru care s-au pronuntat aproape 24% din respondenti, transmite IPN.

UNICEF pregateste cea mai mare strangere de fonduri din istorie pentru copiii din tarile aflate in razboi

Un copil din patru de pe planeta traieste in tari aflate in razboi sau afectate de dezastre naturale. UNICEF se pregateste sa lanseze pentru 2020 cea mai mare strangere de fonduri din istorie in cursul anului viitor pentru mai bine de 59 de milioane de copii aflati la nevoie in 64 de tari din lume.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in ultimul deceniu

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicatii servicii postale si de telefonie si fax), ceea ce reprezinta 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodariilor, arata datele Eurostat, publicate in aceasta dimineata. in perioada analizata 2008-2018), cea mai ridicata viteza de crestere a bugetelor alocate comunicatiilor in totalul cheltuielilor de consum a fost in Romania, iar cea mai mare contractie a inregistrat-o Estonia.

Cazul Anca, cea mai mare facatura a Militiei. Cum a fost acoperita crima unui fiu de securist

Cazul Anca a fost interpretat multi ani drept cea mai mare eroare judiciara din Romania. in spatele povestii taximetristului incarcerat pe nedrept pentru o fapta pe care nu a comis-o se ascunde cea mai mare.

Adriana Iliescu atragea toate privirile in tinerete. Cat de frumoasa era cea mai batrana mama din Romania

A adus premiera de a deveni mama la 66 de ani in Romania, dar putini stiu cum arata atunci cand era tanara. Fotografia cu Adriana Iliescu de la varsta de 20 de ani a surprins pe toata lumea. Cum arata atunci cea care este cunoscuta drept cea mai batrana mama din tara noastra? Cum arata .

PISA 2018. Romania, rezultat dezastruos la teste, cea mai mare cadere fiind la Matematica. Analfabetismul functional, la apogeu

Lovitura pentru Romania in domeniul Educatiei. Tara noastra a reusit sa obtina cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Punctajul obtinut este in scadere fata de ultimele.

Cea mai mare firma din Bals care a lucrat pentru Ford isi inchide portile. Cati angajati raman someri in prag de Craciun

Firma luxemburgheza de componente auto, care ar fi trebuit sa constituie pentru oraselul de pe malul Oltetului o gura de oxigen, a notificat serviciul public de ocupare ca va concedia, pana la sfarsitul acestei luni, 226 angajati.

O mare banca prezenta si in Romania va desfiinta 8.000 de locuri de munca

Cea mai mare banca din Italia, cu filiale si in Romania, vrea sa desfiinteze 8. 000 de locuri de munca, pentru a taia din costuri si pentru a compensa cresterea economica inceata si veniturile mici, scrie presa internationala.

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate, luni, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )