Libnet.ro
UNICEF

15:45

FOTO Topul celor mai frumoase targuri de Craciun din Romania in 2019

Adevărul Adevărul,
FOTO Topul celor mai frumoase targuri de Craciun din Romania in 2019

Targurile de Craciun din Romania devin tot mai spectaculoase, iar numarul lor creste de la an la an. Desi aceasta-i o traditie cu vechime in restul Europei, la noi a ajuns abia in ultimul deceniu, dar nu se lasa cu nimic mai prejos. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Ascensiune fabuloasa. Nicusor Halici, somer pana la 26 de ani, apoi secretar de comuna, ajuns presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor; Topul celor mai populare destinatii turistice din lume in 2019

O romanca emigrata in Marea Britanie a plantat 15. 000 de copaci in Muntii Fagaras. Nicoleta Carpineanu, o romanca plecata in Anglia in urma cu 21 de ani, a reusit sa planteze 15. 000 de copaci,,,Cristian Tudor Popescu, despre echipa de handbal a Romaniei. Daca esti roman, atunci iti dau lacrimile la o astfel de victorie, dar daca esti un roman adevarat, care.

FOTO. Cum arata Targul de Craciun din Strasbourg, la un an dupa atentatul din 2018

La un an dupa atentatul terorist din 2018, soldat cu cinci morti si zece raniti, Targul de Craciun din Strasbourg s-a umplut din nou cu turisti, decoratiuni luminoase, magazine si restaurante, miros de scortisoara si vin fiert. Masurile de securitate sunt insa mai drastice acum ca niciodata.

Cele mai frumoase mesaje, felicitari si SMS-uri de sfantul Nicolae

Pe 6 decembrie, este Sfantul Nicolae sau Mos Nicolae, asa cum il cunosc copiii. Toti cei care poarta numele de Nicolae, Nicoleta, Nicusor, Niculita, Niculina, Nicu, Nicole si alte derivate ale acestora isi serbeaza ziua numelui. Mesaje, felicitari si SMS-uri de Sfantul Nicolae Pentru cei care doresc sa transmita un gand bun, o urare sau .

VIDEO Melania si Donald Trump au inaugurat bradul de Craciun din Washington

Melania Trump a aprins joi seara instalatia de lumini care decoreaza bradul de Craciun din Washington, in cadrul unui eveniment la care prima doamna a Statelor Unite a fost insotita de sotul ei, presedintele Donald Trump.

FOTO VIDEO O bunica magica. Surpriza uriasa de care au avut parte elevii unei scoli din Focsani din partea unei femei de o generozitate iesita din comun

S-a intamplat la Scoala Stefan cel Mare si Sfant Focsani, cu ocazia celor mai frumoase sarbatori din an, Mos Nicolae, Mos Craciun si Anul Nou.

Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil. Cati bani mai are dupa ce DNA i-a pus sechestru pe conturi

Gigi Becali a iesit din topul celor mai bogati 10 oameni din Romania, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie DNA) i-a pus sechestru pe conturile personale. Patronul FCSB a coborat pana pe locul 11 in acest clasament, cu o avere estimata la 450-500 de milioane de euro. Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil DNA a .

Mesaje de Sf. Nicolae. Cele mai frumoase mesaje, urari si felicitari pe care le poti trimite de Sfantul Nicolae

Mesaje de Sf. Nicolae. in ziua de MOS NICOLAE isi serbeaza ziua toti cei pe care ii cheama NICOLAE, Nicoleta, Niculina sau alte derivate. Cu toate acestea, ziua de MOS NICOLAE este mult mai cunoscuta pentru.

7 cele mai frumoase destinatii exotice

Plaje perfecte cu nisip fin, ape limpezi, cocotieri sau palmieri, panorame superbe si cocktailuri, toate intregesc tabloul divin al unei destinatii exotice. Cei mai multi dintre noi ne dorim, macar o data in.

Cum arata cel mai mare brad de Craciun din lume. A fost aprins in Italia - VIDEO

Melania si Donald Trump au inaugurat bradul de Craciun din Washington (VIDEO)

S-a dat startul sarbatorilor de iarna la Washington. Melania Trump a aprins, joi seara, instalatia de lumini care decoreaza bradul de Craciun. Prima Doamna a SUA a fost insotita la eveniment de sotul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )