Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum arata cel mai scump brad de Craciun din lume. Pretul ajunge la peste 15 milioane de dolari

Antena3 Antena3,
Cum arata cel mai scump brad de Craciun din lume. Pretul ajunge la peste 15 milioane de dolari

Un hotel din Spania detine locul intai pentru cel mai scump brad de Craciun din lume. continuă pe Antena3

Caru cu vedete: Cele trei reguli de nutritie ale lui Carmen Bruma pentru Craciun si Revelion. Ce sa faci ca sa nu te ingrasi; Care este cel mai frumos brad de Craciun de la Hollywood?

Andreea Marin, aniversare in stil italian. Cum a petrecut fosta prezentatoare la 45 de ani. Andreea Marin a implinit, ieri, 45 de ani. Fosta prezentatoare TV a tinut sa. Pavel Bartos se bucura doua luni de bradul de Craciun. il tinem pana aproape de ziua mea. Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare a anului, este preferata.

Dacia Duster. Cum arata cea mai scumpa Dacia Duster care se vinde in Romania

Dacia Duster ramane unul dintre cel mai bine vandute modele SUV din gama ei, atat in Romania, cat si in Europa. Actuala generatie Dacia Duster a fost lansata in 2017, iar preturile variaza de la 13.

Forbes: Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani Cine mai face parte din TOP 10

Celebrul pugilist Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani, cu un total de 915 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Anul 2019 a fost cel mai bun din cariera mea

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat ca anul 2019 a fost cel mai bun din cariera lui. A castigat campionatul sezonul trecut, iar in aceasta stagiune este pe primul loc in Liga 1 si i-a dus pe ardeleni, momentan, pana in saisprezecimile Europa League.

Salata de boeuf: iata care este secretul pentru cel mai bun platou de sarbatori! Invitatii nu se vor mai satura

Craciunul este aproape, iar gospodinele se intrec in a pune pe masa cele mai bune bucate traditionale, preparate in casa. Unul dintre ele este, fara doar si poate, salata de boeuf, nelipsita de pe mesele romanilor. Salata de boeuf are insa secretele ei, asadar, daca vrei sa iti surprinzi invitatii, ar trebui sa stii cum .

Acesta este cel mai fericit animal din lume si intelegi de ce, cand il vezi

Membrii speciei quokka au fost definiti ca fiind cei mai fericiti din lume. Acestia au o atitudine pozitiva in permanenta, sunt zambitori si perfecti pentru selfie-uri. Desi ai mai trait in trecut cu impresia ca ai vazut un animal zambind, din orice specie, nimeni si nimic nu se compara cu un Quokka. Animalul din imaginile .

Angela Merkel a devenit, duminica, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. De cate zile de mandat mai are nevoie pentru a-si depasi mentorul, Helmut Kohl

Angela Merkel a devenit duminica, in a 5. 143-a zi de mandat, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. Ea l-a egalat pe Konrad Adenauer, primul cancelar postbelic, si mai trebuie sa ramana in.

FOTO Medalii in loc de globuri, in bradul de Craciun al lui Marian Dragulescu

Marian Dragulescu, singurul gimnast al Romaniei calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor, are cel mai valoros brad de Craciun. Marocanul si-a impodobit pomul de Craciun cu medaliile castigate de-a lungul carierei si nu sunt putine!.

Cele mai inspaimantatoare sapte traditii de Craciun din intreaga lume

In majoritatea tarilor, cea mai rea soarta pe care o poate avea un copil obraznic de Craciun este sa.

Cele mai inspaimantatoare sapte traditii de Craciun din intreaga lume

In majoritatea tarilor, cea mai rea soarta pe care o poate avea un copil obraznic de Craciun este sa nu primeasca deloc cadouri, insa sunt si cateva tari in care cei mici se pot astepta la lucruri mult mai inspaimantatoare din partea unor fiinte malefice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )