Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cum arata cel mai scump SACOU din lume: Suma COLOSALA cu care a fost achizitionat la o licitatie! (FOTO)

B1 B1,
Cum arata cel mai scump SACOU din lume: Suma COLOSALA cu care a fost achizitionat la o licitatie! (FOTO)

Un sacou creat de Yves Saint Laurent, in omagiul Sunflowers, de Van Gogh, a fost vandut pentru 382. 000 de euro, conform Agerpres. Piesa vestimentara a fost licitata de casa Christies, suma fiind un record. continuă pe B1

Business report: Vasilescu, BNR: Cel mai scump credit din UE se gaseste in Romania; 2019 cel mai dificil an viticol din istoria regiunii Dealu Mare; Interviu cu seful Mega Image: Romanii isi fac cumparaturile influentati mai mult de emotii decat de pret

Alianta daneza pe piata terenurilor agricole din Romania: Romania Farm Invest si Jantzen Development au de investit 3,7 miliarde de euro. Fiscalitate si Buget 2020: Toti stim ce trebuie, dar nimeni inca nu stie cum. Ecuatia financiara imposibila a viitorului an.

Bancher: Cel mai scump credit din UE se gaseste in Romania

Cel mai scump credit din Uniunea Europeana se gaseste in Romania din cauza ca avem un grad de intermediere scazut, iar profitul se face din marja, a afirmat, miercuri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Nationala a Romaniei BNR), potrivit Agerpres.

Cati copii are Maria Carneci. Eduard a facut-o pe artista cea mai fericita bunica din lume

Sotul Mariei Carneci, Romulus Petrescu, a incetat din viata, dupa ce s-a luptat mult timp cu o boala incurabila. Artista nu a vorbit prea des despre cel cu care a avut o relatie de 36 de ani. Cei doi au avut impreuna un baiat, pe Eduard, care le-a oferit doua nepotele. Eduard a facut-o pe .

Un om de afaceri francez il depaseste pe Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul francez Bernard Arnault l-a depasit pe Bill Gates Microsoft) si trece pe locul doi in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume persoana din lume, dupa Jeff Bezos Amazon), potrivit Real-Time Billionaires List a revistei americane Forbes, citate de Mediafax.

Un om de afaceri francez il depaseste pe Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul francez Bernard Arnault l-a depasit pe Bill Gates Microsoft) si trece pe locul doi in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume, dupa Jeff Bezos Amazon), potrivit Real-Time Billionaires List a revistei americane Forbes, citate de Mediafax.

Fotbal feminin: Samantha Kerr devine jucatoarea cu cel mai mare salariu din istorie, dupa transferul la Chelsea

Australianca Samantha Kerr va fi transferata la Chelsea in perioada de mercato din aceasta iarna si va deveni jucatoarea cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului feminin, 480. 000 de euro brut pe an, informeaza lequipe. fr.

BTA: Simona Halep, printre cei 11 romani nominalizati la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial si castigatoarea titlului la Wimbledon anul acesta, a fost nominalizata printre candidatii la titlul de cel mai bun sportiv din 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA.

Recompensa de 500.000 de euro pentru prinderea hotilor care au jefuit un muzeu din Dresda Este cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume

Autoritatile germane ofera o recompensa de 500. 000 de euro pentru orice informatie despre identitatea hotilor care au jefuit muzeul Grunes Gewolbe din Dresda, de unde au fost furate 11 obiecte care ar contine sute de diamante, inclusiv un diamant de 49 de carate, scrie Agerpres, citand AFP. Politia a vorbit deja despre cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume.

Cum arata cel mai tare telefon Samsung din 2020 in cele mai noi imagini

Samsung Galaxy S11 va fi disponibil in cel putin doua versiuni si, spre deosebire de 2019, modelul Plus va fi cel mai tare. Acum iti poti face o idee despre design cu ajutorul acestor.

Dancila, cel mai mic scor din istoria PSD la prezidentiale

Viorica Dancila a obtinut cel mai mic numar de voturi din istoria participarii PSD la alegerile prezidentiale. Ea a primit cu mai mult de jumatate mai putine voturi fata de cele obtinute de Ion Iliescu in 1992 si cu un milion si jumatate mai putine.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )