Libnet.ro
UNICEF

07:30

Business report: Vasilescu, BNR: Cel mai scump credit din UE se gaseste in Romania; 2019 cel mai dificil an viticol din istoria regiunii Dealu Mare; Interviu cu seful Mega Image: Romanii isi fac cumparaturile influentati mai mult de emotii decat de pret

Hotnews Hotnews,
 Business report: Vasilescu, BNR: Cel mai scump credit din UE se gaseste in Romania; 2019 cel mai dificil an viticol din istoria regiunii Dealu Mare; Interviu cu seful Mega Image: Romanii isi fac cumparaturile influentati mai mult de emotii decat de pret

Alianta daneza pe piata terenurilor agricole din Romania: Romania Farm Invest si Jantzen Development au de investit 3,7 miliarde de euro. Fiscalitate si Buget 2020: Toti stim ce trebuie, dar nimeni inca nu stie cum. Ecuatia financiara imposibila a viitorului an. continuă pe Hotnews

Bancher: Cel mai scump credit din UE se gaseste in Romania

Cel mai scump credit din Uniunea Europeana se gaseste in Romania din cauza ca avem un grad de intermediere scazut, iar profitul se face din marja, a afirmat, miercuri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Nationala a Romaniei BNR), potrivit Agerpres.

Cum arata cel mai scump SACOU din lume: Suma COLOSALA cu care a fost achizitionat la o licitatie! (FOTO)

Un sacou creat de Yves Saint Laurent, in omagiul Sunflowers, de Van Gogh, a fost vandut pentru 382. 000 de euro, conform Agerpres. Piesa vestimentara a fost licitata de casa Christies, suma fiind un record.

LA NIVELUL REGIUNII ECE, Globalworth a inaugurat cel mai inteligent lobby al unei cladiri de birouri

Globalworth a inaugurat, ieri, cel mai inteligent lobby dintr-o cladire de birouri, din regiune, care include o serie de inovatii si premiere tehnologice, precum: cea mai mare podea cinetica din lume intr-o cladire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural intr-o cladire de birouri din sudul si estul Europei, un spatiu de relaxare cu gradene incalzite din marmura, proiectoare Schindler - un proiect pilot in CEE -, precum si Pepper, primul angajat robot al companiei.

Cum arata cel mai tare telefon Samsung din 2020 in cele mai noi imagini

Samsung Galaxy S11 va fi disponibil in cel putin doua versiuni si, spre deosebire de 2019, modelul Plus va fi cel mai tare. Acum iti poti face o idee despre design cu ajutorul acestor.

Spitalul Universitar din Bucuresti promite ca va avea cel mai modern centru de radioterapie din tara in cel mult doi ani

Spitalul Universitar din Bucuresti ar urma sa aiba cel mai modern centru de radioterapie din tara in cel mult doi ani, a promis, marti, managerul unitatii medicale, Adriana Nica. in spitalele de stat din Romania functioneaza, in prezent, mult mai putine aparate de radioterapie decat este necesar, iar pacientii bolnavi de cancer care au indicatie de radioterapie asteapta uneori luni de zile pentru a avea acces la tratament.

Recompensa de 500.000 de euro pentru prinderea hotilor care au jefuit un muzeu din Dresda Este cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume

Autoritatile germane ofera o recompensa de 500. 000 de euro pentru orice informatie despre identitatea hotilor care au jefuit muzeul Grunes Gewolbe din Dresda, de unde au fost furate 11 obiecte care ar contine sute de diamante, inclusiv un diamant de 49 de carate, scrie Agerpres, citand AFP. Politia a vorbit deja despre cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume.

Cel mai bun film din 2019, ales de revista Time: Stralucitor si emotionant VIDEO

Revista Time a publicat un top cu cele mai bune 10 filme ale anului, iar prima pozitie este ocupata de cel mai nou film al regizorului spaniol Pedro Almodovar.

Viorica Dancila, social-democrata cu cel mai slab scor la prezidentiale din istorie: Din luna mai, sub conducerea mea, PSD a crescut

Viorica Dancila considera ca PSD a crescut in mandatul sau de presedinte, desi nu demult chiar ea obtinea cel mai slab scor al unui candidat social-democrat in istoria alegerilor prezidentiale din.

Amazon a incetat cel mai infiorator experiment legat de cumparaturi: ce primeai in posta

In momentul in care iti faci majoritatea cumparaturilor online prin Amazon, gigantul american ajunge sa te cunoasca mai bine decat cel mai bun prieten. Esti impacat cu asta, pana cand.

VIDEO Juventus - Atletico Madrid 1-0 Dybala, cel mai frumos gol al serii

Juventus a castigat la limita duelul cu Atletico Madrid, scor 1-0. Cu un gol de senzatie marcat direct dintr-o lovitura libera laterala, Paulo Dybala a decis soarta meciului de la Torino. Reusita decarului de la Juventus va concura cu siguranta pentru cel mai frumos gol al sezonului din Champions League.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )