Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cum arata un drum judetean din Romania? Parca e un cofraj de oua

Antena3 Antena3,
Cum arata un drum judetean din Romania? Parca e un cofraj de oua

Un sofer a fotografiat un drum judetean din Timis, plin de gropi. Arata ca un cofraj de oua, spun soferii care trebuie sa-l parcurga. Este vorba de Drumul Judetean 572 Brestovat. continuă pe Antena3

Un celebru burlac din Romania s-a insurat in secret, iar mireasa a purtat o rochie neagra! (FOTO)

Unul dintre cei mai celebri burlaci din Romania s-a insurat in Las Vegas, iar mireasa a purtat o rochie. neagra! Este vorba despre fostul iubit al Madalinei Ghenea, omul de afaceri Dragos.

inca o banca dispare din Romania. S-a vandut doar pe un euro

Intesa Sanpaolo a finalizat formalitatile privind transferul anumitor active si pasive de la fosta sucursala din Romania a Veneto Banca, inclusiv reteaua de 19 unitati, catre nou-infiintata Intesa Sa.

[P] 10 ani de responsabilitate sociala - OMV Petrom: 49 de milioane de euro investiti in comunitatile din Romania

Petrom sarbatoreste anul acesta 10 ani de cand se implica in proiecte de responsabilitate sociala. In tot acest timp, compania a investit 49 de milioane de euro pentru dezvoltarea sustenabila a comunitatilor din Romania si peste 55. 00 de voluntari au fost implicati in proiecte sociale.

Sa invatam litera T de la Tiriac: Cel mai bogat om din Romania a ajuns in Abecedarul copiilor (FOTO)

Ion Tiriac este pentru un nou an la rand cel mai bogat om din Romania conform topului Capital. Numele sau a devenit insa atat de cunoscut incat autorii abecedarelor au decis sa.

Problemele cu care se confrunta antreprenorii din Romania. Adrian Maniutiu: E o temere foarte mare pentru 2018

Predictibilitatea fiscala, consultarea mediului de afaceri si combaterea evaziunii sunt printre cele mai stringente probleme cu care se confrunta antreprenorii din Romania. Rotitele care nu.

Cea mai banoasa meserie din Romania, in luna octombrie

Castigul salarial mediu nominal net a ajuns in octombrie la 2. 392 de lei, ceea ce inseamna ca a inregistrat o crestere de 0,7% 16 lei) fata de luna anterioara, arata datele Institutului.

incep RESTRUCTURARILE! O cunoscuta fabrica din Romania se iNCHIDE in ianuarie

Incep restructurarile! Un gigant de pe piata locala a decis inchiderea unei cunoscute fabrici. in luna ianuarie, compania franceza Lactalis inchide fabrica din localitatea Mihail.

Descoperire socanta in mai multe cabinete stomatologice din Romania. Cei care s-au tratat aici ar fi bine sa faca un control medical

Asa ceva nu ar trebui sa mai existe de ani de zile in cabinetele stomatologice. Dupa 28 de ani de la evenimentele din 1989, in municipiul Iasi, medicii stomatologi inca lucreaza cu aparatura veche, buna pentru fier.

Asaltul politic asupra libertatii presei din Romania, discutat la Bruxelles

Modificarea, in regim de urgenta, a legilor justitiei, care genereaza un atac grav asupra intregului sistem democratic din tara, transforma jurnalistii in infractori, potrivit unui comunicat de presa al Federatiei Cultura si Mass -Media FAIR-MediaSind.

Caz socant intr-o scoala din Romania! Un baiat de 12 ani a fost violat in curtea scolii de catre trei colegi

Caz socant la o unitate de invatamant din localitatea bacauana Sascut. Parintele unui elev de 12 ani a reclamat la postul comunal de politie ca fiul sau a fost violat de trei colegi cu doi ani mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )