Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata, de fapt, sotia lui Dorel din Las Fierbinti. Aparitia extrem de rara, putini oameni stiau cat de frumoasa e

Playtech Playtech,
Cum arata, de fapt, sotia lui Dorel din Las Fierbinti. Aparitia extrem de rara, putini oameni stiau cat de frumoasa e

Este celebru, indragit de toti romanii, dar are si o familie minunata. Putini sunt, insa, cei care au habar cum arata, de fapt, sotia lui Dorel din Las Fierbinti. Ce mai?! Mihai Rait este un norocos! Cine este si cum arata sotia lui Dorel din Las Fierbinti Daca in serialul fenomen de pe Pro TV . continuă pe Playtech

Ce face Cristina Siscanu cu lubrifiantul, de fapt. Sotia lui Madalin Ionescu si-a divulgat secretul

Sotia lui Madalin Ionescu a fost prinsa de catre fani pe picior gresit. Cristina Siscanu a publicat mai multe secvente dupa o filmare pe contul sau de Instagram, iar internautii au observat un detaliu mai putin obisnuit. Ce face Cristina Siscanu cu lubrifiantul, de fapt Datorita participarii la Bravo, ai stil! Celebrities, Cristina Siscanu a .

Cine este, de fapt, prima persoana vaccinata din Romania. S-a intamplat la fel ca in februarie

Astazi este momentul de start al campaniei de vaccinare anti-covid in Romania. Primele 10. 000 de doze de vaccin au inceput sa fie atribuite personalului medical din Romania, aflati in prima linie. Primii vaccinati sunt asistentele si medicii din sistemul de sanatate romanesc. De maine urmeaza sa fie atribuite la nivel national si celorlalte cadre medicale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )