Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum arata grila de toamna a Pro TV: Cand va fi difuzat noul show Masked Singer Romania si cand incepe noul sezon Las Fierbinti FOTO

Adevărul Adevărul,
Cum arata grila de toamna a Pro TV: Cand va fi difuzat noul show Masked Singer Romania si cand incepe noul sezon Las Fierbinti FOTO

Pro TV a prezentat oficial grila de toamna, joi, printr-un eveniment online. Vor reveni show-urile consacrate, precum Ferma si Las Fierbinti, dar vor fi difuzate si productii noi, precum show-ul de muzica Masked Singer Romania, ce va inlocui Vocea Romaniei, marea absenta din grila postului din acest an. continuă pe Adevărul

Cum arata grila de toamna a postului Antena 1: cand incep show-urile de succes

Noua formula a toamnei la Antena 1 aduce, incepand de luni, 7 septembrie, noi sezoane din emisiuni deja consacrate ale postului.

Ce va fi in toamna la Pro TV si Antena 1

Cele mai urmarite posturi romanesti de televiziune si-au pregatit grilele de toamna. Sunt incarcate de surprize si numeroase show-uri prin care spera sa doboare audientele. Iata ce va fi in toamna la Pro TV si Antena 1! .

Cand incepe Las Fierbinti. Pro TV a facut anuntul pentru toamna

Televiziunea PRO TV a anuntat ca serialul Las Fierbinti, sezon nou, va incepe luni, 7 septembrie, apoi, incepand cu saptamana urmatoare, va fi difuzat martea si joia. PRO TV a facut publica grila de toamna a postului. Cand incepe serialul Las Fierbinti. Pro TV a anuntat grila de toamna Televiziunea din Pache Protopopescu, care in .

Antena 1 da lovitura celor de la Pro TV. Ce lupta e pentru primul loc in Romania

Lupta incepe! Cine va castiga la cifra de audiente? Antena 1 a anuntat surpriza uriasa din grila. De ce vor avea parte telespectatorii? Antena 1, lovitura pentru Pro TV! Ce anunt a facut trustul? Daca pana acum telespectatorii au avut de privit multe reluari din cauza crizei sanitare si deci a intreruperii altor proiecte care .

Cum arata sotia lui Mihai Bobonete, la plaja. Imaginile publice facute de vedeta Pro TV

Mihai Bobonete si sotia sa au dat Bucurestiul pe Vama Veche, asadar in weekendul care a trecut, ei s-au relaxat la malul Marii Negre. Cei doi soti au facut si o sedinta foto pe plaja, iar doua dintre imagini au fost facute publice chiar de indragitul actor care il interpreteaza pe Bobita in serialul Las .

Schimbare majora in serialul VLAD! Pro TV tocmai a facut anuntul. Ce se intampla cu distributia curenta

Vesti extraordinare pentru fanii serialului Vlad, de la Pro TV! Celebrul serial va reveni pe micul ecran din data de 14 septembrie, iar razbunarea protagonistului ii va tine pe admiratori din nou in fata televizoarelor. Schimbare majora in serialul VLAD! Pro TV tocmai a facut anuntul Linia dintre bine si rau de vine tot mai .

Alex Dima de la Pro TV, poveste nestiuta de viata. Vedeta TV, despre cea mai trista perioada

Alex Dima este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania. El este realizatorul catorva dintre cele mai incisive anchete jurnalistice si reportaje inedite. Alex Dima este tatal Sarei, o fetita de aproximativ 12 ani, care s-a nascut odata cu emisunea Romania, te iubesc. Alex Dima de la Pro TV, poveste nestiuta de .

Emisiunea cu care PRO TV spera sa spulbere audientele. Ce vedeta a furat trustul de la Antena 1

Pro TV reinvie postul dupa perioada grea prin care a trecut alaturi toate televiziunile. Ce vedeta se pregateste sa fie parte a unui proiect neasteptat? A fost in trecut la Antena 1. Un reality show bate la usa. Nou reality show la Pro TV. Trustul se pregateste sa contraatace concurenta Pro TV se pregateste sa .

Catalin Maruta a facut anuntul acum. Ce se intampla cu emisiunea lui de la PRO TV

Catalin Maruta a anuntat pe retelele de socializare ca emisiunea sa de la PRO TV incepe o noua etapa. Pana atunci, fac cinste cu o limonada. Catalin Maruta, anunt despre emisiunea lui de la PRO TV Echipa emisiunii La Maruta se intoarce in casele telespectatorilor, cu multa voie buna, muzica, noutati din showbiz si invitati .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )