Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Maruta a facut anuntul acum. Ce se intampla cu emisiunea lui de la PRO TV

Playtech Playtech,
Catalin Maruta a facut anuntul acum. Ce se intampla cu emisiunea lui de la PRO TV

Catalin Maruta a anuntat pe retelele de socializare ca emisiunea sa de la PRO TV incepe o noua etapa. Pana atunci, fac cinste cu o limonada. Catalin Maruta, anunt despre emisiunea lui de la PRO TV Echipa emisiunii La Maruta se intoarce in casele telespectatorilor, cu multa voie buna, muzica, noutati din showbiz si invitati . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru scolile din mediul rural. Guvernul a facut anuntul acum. Ce dotari noi primesc

In sedinta de luni, Guvernul a adoptat un proiect de ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru alocaarea de fonduri externe nerambursabile, care sunt necesare desfasurarii in conditii de preventie a activitatilor didactice aferente pentru anul scolar 20202021, in contextul riscului de infectie cu noul coronavirus. Vesti bune pentru scolile din mediul rural Prin urmare, .

Ce se va intampla acum cu orele suplimentare ale muncitorilor. Ministrul Muncii a facut anuntul ferm

Ministru Muncii, Violeta Alexandru a anuntat ca ia in calcul implementarea unui nou sistem electronic. Ce se intampla cu orele suplimentare ale muncitorilor Un sistem electronic de contorizare a orelor suplimentare ale muncitorilor din constructii este luat in calcul de catre Violeta Alexandru. Ministrul Muncii a facut aceasta afirmatie in contextul in care Inspectoratul Teritorial .

Ce se intampla cu parintii daca se suspenda cursurile in toamna. Ludovic Orban a facut anuntul

Luni, prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a afirmat ca in situatia in care intr-o scoala cursurile vor fi suspendate din cauza noului coronavirus, un parinte va primi 75% din salariu ca sa stea cu copilul acasa, noteaza Agerpres. Ce se intampla cu parintii daca se suspenda cursurile in toamna Daca apare un caz intr-o clasa, automat .

Descoperire de 80 miliarde de dolari in Marea Neagra! Autoritatile au facut anuntul: ce au gasit

Autoritatile au dezvaluit descoperirea in valoarea de 80 de miliarde de dolari care i-a uluit. Ce se ascundea in Marea Neagra? Descoperire uriasa in Marea Neagra Romania ascunde multe frumuseti, iar autoritatile au facut oficial anuntul ca intr-una dintre ele se ascundea o surpriza uriasa. Au fost descoperite gaze naturale de 320 de miliarde de .

Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori. Le va da 25%

Intr-un interviu pentru Digi 24, Ludovic Orban a explicat ca salariile profesorilor nu au crescut din lipsa banilor. Premierul a mai dezvaluit ca se facuse un plan la nivelul anului 2022, cu o crestere de 25%. Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori Va dati seama ca daca am fi avut bani .

Metroul din Drumul Taberei nu e gata nici in august! Cand va fi dat in functiune calatorilor. Ludovic Orban a facut anuntul

Nici luna aceasta nu va fi gata metroul in Drumul Taberei. Bucurestenii mai au ceva de visat pana ca acesta sa fie dat in functiune. Premierul Romaniei vine cu precizari despre noul termen. Metroul din Drumul Taberei nu e gata! Orban vine cu un nou termen Bucurestenii incep sa-si piarda din rabdare si speranta ca .

25 octombrie 2020, zi fatidica pentru aceasta categorie de romani. ANAF a facut anuntul final

25 octombrie 2020 poate fi numita Ziua Judecatii, fiind termenul de scadenta a obligatiilor fiscale din perioada pandemiei de COVID-19. ANAF 25 octombrie 2020, zi grea pentru multi romani 25 octombrie este data de la care se vor calcula majorari de intarziere pentru debitele neachitate, iar inspectorii din cadrul ANAF vor avea unda verde .

Steven Gerrard a luat decizia finala in privinta lui Ianis Hagi! Englezul a facut anuntul

Ianis Hagi a avut un start de sezon dezamagitor in Scotia, cu zero pe linie la nivel de goluri si pase decisive. Analistii TV din Scotia si chiar fanii lui Glasgow Rangers cer ca romanul sa nu mai prinda echipa o lunga perioada. Unii vorbesc deja despre teapa pe care si-a luat-o vicecampioana Scotiei si .

Salman Khan, iubitul Iuliei Vantur, a dat un scurt interviu pentru ProTV. Ce i-a marturisit lui Catalin Maruta (VIDEO)

Surpriza pentru cei care au urmarit emisiunea La Maruta, marti. Actorul Salman Khan nu s-a mai ascuns si a aparut alaturi de Iulia Vantur, intr-o interventie videotelefonica. Celebrul star indian i-a facut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )