Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum arata un hamburger cu cartofi prajiti dupa 10 ani de cand au fost lasati pe o masa. FOTO si VIDEO INCREDIBIL!

Antena3 Antena3,
Cum arata un hamburger cu cartofi prajiti dupa 10 ani de cand au fost lasati pe o masa. FOTO si VIDEO INCREDIBIL!

Conservat sub o caseta din sticla ca si cum ar fi o mare comoara, un hamburger cu cartofi prajiti arata inca destul de bine: la 10 ani dupa momentul cumpararii sale, utilizatorii de internet pot sa. continuă pe Antena3

DUPA DOI ANI DE SCADERE: Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut in T3

Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut cu 2% in ritm anual in trimestrul al treilea, pana la 366 milioane unitati, aceasta fiind prima perioada de crestere dupa doi ani de scadere, arata un raport al firmei de cercetare de piata Strategy Analytics, publicat joi, transmite AFP.

Valcean arestat dupa ce a agresat doi copii de 7 si 10 ani

Un barbat de 47 de ani din Ramnicu Valcea a fost arestat preventiv, acuzat fiind ca a abuzat sexual doi copii, de 7 si 10 ani. Mama celor doi copii a denuntat faptele la Politie, spunand ca barbatul ii invita frecvent in locuinta sa pe cei doi copii minori, oferindu-le rechizite scolare, scrie Mediafax.

I s-a spus ca iubitul ei a murit. A suferit mult dupa pierderea sa. Dupa cativa ani, intr-o zi a intrat intr-un restaurant. Cand a dat comanda, a inteles cruntul adevar. Ce se intamplase de fapt?

I s-a spus ca iubitul ei a murit. A suferit mult dupa pierderea sa. Dupa cativa ani, intr-o zi a intrat intr-un restaurant. Cand a dat comanda, a inteles cruntul adevar. in tot acest timp traise de fapt o.

Iuliana Marciuc si Adrian Enache au cu ce se mandri. Cum arata fiul celor doi, la 14 ani FOTO

Iuliana Marciuc si Adrian Enache au motiv de mandrie! Baiatul lor a implinit 14 ani si este un tanar foarte chipes. Iata cum arata unicul fiul a iubitului solist acum! Acesta nu alege des sa impartaseasca imagini cu tanarul. Iuliana Marciuc si Adrian Enache, in culmea fericirii. Fiul lor a facut 14 ani Singurul fiul .

Selfie in lenjerie intima! Cat de bine arata Melanie Griffith la 62 de ani!

Desi a trecut demult de prima tinerete, Melanie Griffith se poate inca lauda cu o silueta impecabila si a demonstrat acest lucru postand, pe retelele de socializare, un selfie in care apare in lenjerie intima! .

DIVORT SOC iN SHOWBIZ! Da, este adevarat. Am divortat azi, la notar, de comun acord, fara resentimente - Nimeni nu se astepta sa se desparta dupa 13 ani de casnicie (FOTO)

Soc in lumea manelelor! Liviu Guta a divortat de sotia lui Iuliana, dupa o casnicie de 13 ani. Cei doi au semnat, marti, actele la notar.

Povestea SOCANTA a Mihaelei TATU! L-am intrebat pe SOTUL meu daca-mi poate spune Te iubesc. Raspunsul a facut-o sa DIVORTEZE dupa 15 ani de casnicie

Mihaela Tatu a fost multi ani prezentatoare, a avut propriile emisiuni, Viata Bate filmul la Pro Tv si emisiunea pentru femei de la Acasa TV, De 3 ori femeie.

Scoala din Romania unde elevii de 10 ani au colegi de banca adulti de 35-40 de ani

Scoala gimnaziala nr. 6 din Constanta este una dintre unitatile de invatamant care fac parte din programul educational A doua sansa. in clase, in banci, stau elevi de 10-12 ani, dar si trecuti de.

Catalin Predoiu, propus la Ministerul Justitiei: De 10 ani, se duce o lupta crancena in jurul Justitiei;avem perspectiva de a ramane singura tara cu MCV

Catalin Predoiu, propus pentru Ministerul Justitiei in Guvernul Orban, a declarat miercuri, in timpul audierilor in comisiile de specialitate ale Parlamentului, ca de zece ani se duce o lupta crancena in.

4 ani de la Colectiv Sorina Pintea: Din pacate, dupa 4 ani ar fi trebuit sa avem mult mai mult. Daca am avea un nou episod Colectiv, am evoluat, am recunoaste ca nu putem

VIDEOINTERVIU in cei 4 ani care au trecut de la incendiul din clubul Colectiv ar fi trebuit sa avem mult mai mult, admite, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea spune ca, totusi, in acesti 4 ani s-au facut pasi importanti, dar nu suficienti. Sorina Pintea recunoaste ca in continuare, daca, Doamne fereste, am avea un nou episod Colectiv, nu am putea trata toti pacientii in Romania, asta este clar, dar nicio tara din lume nu ar putea. Am evoluat, am recunoaste ca nu putem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )