Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata harta politica a Romaniei dupa alegerile locale: PSD conduce 20 de judete, PNL 17 si UDMR 4 Schimbari majore fata de situatia din 2016

B1 B1,
Cum arata harta politica a Romaniei dupa alegerile locale: PSD conduce 20 de judete, PNL 17 si UDMR 4 Schimbari majore fata de situatia din 2016

PSD a ramas la conducere in jumatate din tara dupa alegerile locale de duminica. 20 de judete au ramas rosii, in timp ce liberalii au 17, iar UDMR - patru. Asta in conditiile in care, in ultimii patru. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Cristian Tudor Popescu, reactie acida la adresa PSD-ului, dupa Alegerile Locale

Gazetarul a venit cu explicatii pentru dezastrul PSD-ului de la Alegerile Locale, in ceea ce priveste esecul de la capitolul primari. Totusi, trebuie mentionat ca, in ceea ce priveste Consiliile Judetene,.

invingatori si invinsi dupa alegerile locale. Analiza sociologului Barbu Mateescu

Sociologul Barbu Mateescu a sustinut ca alegerile locale de duminica au aratat ca peisajul politic romanesc este unul foarte complex. Per total, trendul e in defavoarea PSD si in favoarea USR-PLUS, iar PNL e.

Elena Udrea, mesaj dupa alegerile locale 2020

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a analizat cu atentie alegerile locale desfasurate duminica, 27 septembrie 2020. Dupa alegeri, a postat un mesaj pe retelele de socializare in care precizeaza ca istoria se repeta si electoratul care a votat cu entuziasm noul, are nevoie sa fie hranit periodic cu ideea de schimbare.

Cum s-a colorat harta resedintelor de judet dupa alegerile locale. PSD si PNL si-au impartit frateste victoriile

PSD si PNL si-au impartit aproape egal resedintele de judet la alegerile locale 2020. Alianta USR PLUS numara doar patru mari primarii in afara Capitalei, insa victoriile sunt prestigioase: au fost obtinute exact in fiefuri PNL si PSD. Oltenia ramane rosie, in timp ce liberalii au reusit sa-si conserve vestul tarii si, in plus, sa recastige o parte din Moldova.

10 concluzii rapide dupa alegerile locale

Decizia liderului PNL de a-l sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei e cea mai inteligenta miscare politica din ultmii 20 de ani, comparabila doar cu episodul Draga, Stolo din 2004, prin care Traian Basescu a devenit candidat la alegerile prezidentiale. Ludovic Orban a sufocat opozitia din PNL, a castigat lupta de moment cu PSD si e pe cale sa devina cel mai puternic lider politic dupa alegerile parlamentare.

Noua harta politica a Romaniei. Cati primari si consilieri au PSD, PNL, USR-Plus, in tara

Alegerile locale din 27 eptembrie 2020 au scos la suprafata un adevar dureros pentru PSD. Social-democratii au pierdut un numar mare de primarii, dar si de consilieri locali si judeteni. Asa cum a subliniat si Ludovic Orban la inchiderea urnelor, ziua de astazi a insemnat o victorie zdrobitoare in fata celor care au detinut atatia .

Harta Romaniei dupa alegerile locale din 2020. PNL castiga primariile din 15 municipii si un sector al Capitalei

Harta Romaniei se coloreaza diferit in urma alegerilor locale din 27 septembrie. Dupa patru ani in care cele mai multe dintre judete erau dominate de PSD, acum liberalii au adjudecat cele mai multe municipii din.

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )