Libnet.ro
UNICEF

01:05

Harta Romaniei dupa alegerile locale din 2020. PNL castiga primariile din 15 municipii si un sector al Capitalei

B1 B1,
Harta Romaniei dupa alegerile locale din 2020. PNL castiga primariile din 15 municipii si un sector al Capitalei

Harta Romaniei se coloreaza diferit in urma alegerilor locale din 27 septembrie. Dupa patru ani in care cele mai multe dintre judete erau dominate de PSD, acum liberalii au adjudecat cele mai multe municipii din. continuă pe B1

Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 si cel mai probabil in cursul acestei zile isi va exercita dreptul la vot. Iliescu ar fi urmat sa voteze la.

Coada in fata sectiilor de votare la alegerile locale din 2020. in Tunari oamenii au venit de la ora 6.30 (GALERIE FOTO)

Cozile si aglomeratia nu au intarziat sa se formeze la alegerile locale din 2020. in Tunari alegatorii au sosit in fata sectiilor de vot inca de la ora 6. 30, iar un alt incident a avut loc si la Mehedinti,.

Cum arata harta politica a Romaniei dupa alegerile locale: PSD conduce 20 de judete, PNL 17 si UDMR 4 Schimbari majore fata de situatia din 2016

PSD a ramas la conducere in jumatate din tara dupa alegerile locale de duminica. 20 de judete au ramas rosii, in timp ce liberalii au 17, iar UDMR - patru. Asta in conditiile in care, in ultimii patru.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

Buletinele de vot la alegerile locale din 2020. Cum arata cele patru modele

La alegerile locale de duminica, cetatenii vor primi patru modele de buletine de vot, asa cum au fost ele aprobate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Cum s-a colorat harta resedintelor de judet dupa alegerile locale. PSD si PNL si-au impartit frateste victoriile

PSD si PNL si-au impartit aproape egal resedintele de judet la alegerile locale 2020. Alianta USR PLUS numara doar patru mari primarii in afara Capitalei, insa victoriile sunt prestigioase: au fost obtinute exact in fiefuri PNL si PSD. Oltenia ramane rosie, in timp ce liberalii au reusit sa-si conserve vestul tarii si, in plus, sa recastige o parte din Moldova.

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

invingatori si invinsi dupa alegerile locale. Analiza sociologului Barbu Mateescu

Sociologul Barbu Mateescu a sustinut ca alegerile locale de duminica au aratat ca peisajul politic romanesc este unul foarte complex. Per total, trendul e in defavoarea PSD si in favoarea USR-PLUS, iar PNL e.

Elena Udrea, mesaj dupa alegerile locale 2020

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a analizat cu atentie alegerile locale desfasurate duminica, 27 septembrie 2020. Dupa alegeri, a postat un mesaj pe retelele de socializare in care precizeaza ca istoria se repeta si electoratul care a votat cu entuziasm noul, are nevoie sa fie hranit periodic cu ideea de schimbare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )