Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum arata laboratorul din Iasi unde se pot face pana la 400 de teste pe zi VIDEO

Playtech Playtech,
Cum arata laboratorul din Iasi unde se pot face pana la 400 de teste pe zi VIDEO

Autoritatile din Romania promit de ceva vreme ca vor creste numarul testelor efectuate zilnic pentru depistarea celor infectati cu coronavirus. Numai ca testele sunt putine, iar centrele de. continuă pe Playtech

Numarul decelor cauzate de coronavirus a ajuns la 157. Ultimul caz, o femeie de 70 de ani din Iasi

Inca un roman a pierdut lupta cu coronavirusul. Este vorba de o femeie de 70 de ani, din Iasi, care a decedat in aceasta dimineata, anunta Grupul de Comunicare Strategica, bilantul ajungand in acest moment la 157 de morti.

Numarul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 157. Ultimul caz, o femeie de 70 de ani din Iasi

Inca un roman a pierdut lupta cu coronavirusul. Este vorba de o femeie de 70 de ani, din Iasi, care a decedat in aceasta dimineata, anunta Grupul de Comunicare Strategica, bilantul ajungand in acest moment la 157 de morti.

VIDEO Moastele Cuvioasei Parascheva, scoase din Iasi pentru prima data dupa 73 de ani. Procesiune cu moastele prin judetul Neamt

Procesiune atipica, cu moastele Cuvioasei Parascheva, a avut loc duminica, in judetul Neamt. Este a treia oara in istorie cand sfintele moaste au iesit din Iasi, relateza Mediafax.

Moastele Cuvioasei Parascheva au iesit din Iasi pentru prima data dupa 73 de ani

Procesiune atipica, cu moastele Cuvioasei Parascheva, a avut loc duminica, in judetul Neamt. Este a treia oara in istorie cand Sfintele Moaste au iesit din Iasi.

Coronavirus: Un alt judet din Romania unde purtarea mastilor de protectie este obligatorie, de marti

Purtarea mastilor de protectie va fi obligatorie in judetul Bacau in toate spatiile publice, incepand de marti. O astfel de decizie a fost luata si de administratiile judetelor Maramures, Iasi, Galati si Valui.

Primul oras din Romania unde gura si nasul trebuie obligatoriu acoperite la iesirea din casa

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) a decis ca se impune purtarea mijloacelor de protectie a gurii si a nasului in spatiile publice de catre totii cetatenii din judet, se arata intr-o informare transmisa de Prefectura Galati.

DigiSport: Imaginile alea sunt reale! Clipe dramatice pentru strainii din Ecuador, unde victimele COVID-19 sunt abandonate pe strazi

Pandemia de coronavirus se face simtita intens si in America de Sud, unde Ecuador este cea mai lovita tara. Din cauza virulentei infectiilor, statul cu 17 milioane de locuitori are cea mai mare rata a mortalitatii de pe continent. in cazul orasului Guayaquil, al doilea ca marime din tara, numeroase decese se incheie pe strada, unde victimele COVID-19 sunt abandonate zile intregi de autoritatile coplesite de raspandirea virusului.

in plina pandemie, Sfanta Parascheva a adunat sute de maici si calugari: de ce au iesit moastele din Iasi

In timp ce o tara intreaga intreaga au criticat oamenii din Tandarei care s-au adunat la o inmormantare, sute de maici au au intampinat moastele Sfintei Parascheva pe parcursul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )