Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coronavirus: Un alt judet din Romania unde purtarea mastilor de protectie este obligatorie, de marti

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Un alt judet din Romania unde purtarea mastilor de protectie este obligatorie, de marti

Purtarea mastilor de protectie va fi obligatorie in judetul Bacau in toate spatiile publice, incepand de marti. O astfel de decizie a fost luata si de administratiile judetelor Maramures, Iasi, Galati si Valui. continuă pe Hotnews

Primul oras din Romania unde gura si nasul trebuie obligatoriu acoperite la iesirea din casa

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) a decis ca se impune purtarea mijloacelor de protectie a gurii si a nasului in spatiile publice de catre totii cetatenii din judet, se arata intr-o informare transmisa de Prefectura Galati.

Coronavirus: Un alt oras din judetul Suceava care limiteaza drastic circulatia localnicilor. Nu este permis accesul si nici intrarea in oras din alte localitati

Siret este al doilea oras din judetul Suceava care limiteaza circulatia pentru prevenirea infectarii localnicilor cu noul coronavirus. Mai exact, sunt interzise deplasarea oamenilor in afara orasului pentru cumparaturi si accesul in Siret al cetatenilor din afara orasului.

Primul oras din Romania in care purtarea mastilor devine obligatorie

Incepand de luni, 6 aprilie, galatenii vor fi obligati sa poarte masti cand ies din casa.

De marti, purtarea mastilor de protectie devine obligatorie si in Bacau

Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie incepand de marti si in Bacau. Se pot folosi esarfe, masti din panza sau orice alte tipuri de protectie care sa acopere nasul si gura.

Arad: Autoritatile judetene au decis ca este obligatorie purtarea mastilor in spatii publice

Autoritatile din judetul Arad au decis ca purtarea mastilor este obligatorie in spatiile publice, inclusiv in institutii sau magazine, fiind permisa si utilizarea celor textile, improvizate.

Cum arata laboratorul din Iasi unde se pot face pana la 400 de teste pe zi VIDEO

Autoritatile din Romania promit de ceva vreme ca vor creste numarul testelor efectuate zilnic pentru depistarea celor infectati cu coronavirus. Numai ca testele sunt putine, iar centrele de.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania in care sunt tratate cazurile de.

Glovo s-a extins in inca 2 orase din Romania si cauta curieri

Inchise temporar prin masurile autoritatilor, de limitare a epidemiei de coronavirus COVID-19, restaurantele din Romania mai pot functiona cu bucatariile, livrand mancare la domiciliu, iar acum serviciul de curierat Glovo s-a mai extins in 2 orase din Romania.

Medicamente si bani donati de Novartis pentru Institutul Matei Bals, Crucea Rosie si alte cinci spitale din Romania

Grupul Novartis in Romania diviziile Novartis Pharma, Novartis Oncology si Sandoz) va sustine cu aproximativ 1. 000 RON Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania. Separat de sprijinul pe care il ofera Societatii Nationale de Cruce Rosie,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )