Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum arata prima femeie din lume care a murit intr-un accident de masina, in anul 1869

B1 B1,
Cum arata prima femeie din lume care a murit intr-un accident de masina, in anul 1869

Accidentele auto se numara printre primele cauze ale edeceslor, in fiecare an, in toata lumea. Din pacate, acest lucru se intampla inca de la inventia automobilului. Cum arata prima femeie din. continuă pe B1

Vaccin COVID-19: Compania Moderna intra in faza finala a testelor clinice, prima companie din lume care ajunge la aceasta etapa

In contextul in care multe companii din intreaga lume incearca din rasputeri sa realizeze un vaccin eficient impotriva noului coronavirus, compania americana Moderna a declarat ca va trece din data de 27 iulie.

VIDEO Cum arata prima autostrada din Moldova: Cat s-a lucrat de cand Comisia Europeana a cerut lamuriri autoritatilor

Prima autostrada din Moldova, A7, cea care va strabate regiunea de la Nord la Sud, unind-o cu Muntenia, face progrese vizibile: jumatate din varianta ocolitoare a Bacaului 16 km) va fi la profil de autostrada, la doar cateva luni de cand Comisia Europeana a cerut lamururi autoritatilor.

Cea mai eficienta pasare din lume: da din aripi o data la 140 de kilometri

Designerii de avioane ar putea avea ceva de invatat de la cea mai eficienta pasare din lume, daca vor sa faca economie de combustibil. in urma cu cateva zile, un studiu a asociat niste.

CORONAVIRUS. America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese si devine a doua cea mai afectata regiune din lume de pandemia Covid-19, dupa Europa

America Latina a depasit luni, oficial, SUA si Canada ca numar de decese provocate de noul coronavirus. Astfel, regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandem.

Sportivele din Romania care se trezesc cu bani pe card fara sa faca nimic. Ziua cea mare a venit

Asociata de Tenis Feminim WTA) a decis ca le va oferi un nou sprijin financiar jucatoarelor in aceasta saptamana. Potrivit informatiilor SpotMedia. ro, mai multe tenismene din Romania au fost informate ca in aceasta saptamana WTA le va vira o noua transa de bani din ajutorul oferit in perioada fara turnee. Sportivele din Romania care se .

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Bianca Dragusanu are o sosie. O femeie din Timisoara si-a facut mai multe operatii estetice pentru a arata precum vedeta (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu este admirata de foarte multe tinere. Ba chiar, unele ar face orice ca sa arate ca ea. Acesta este si cazul unei femei din Timisoara, ale carei operatii estetice au facut-o sa semene izbitor de.

Ce a gasit o femeie din Bucuresti in merdeneaua din care mancase. Evitati! Pateu cu mere `proaspat` cu ... !

O bucuresteanca a povestit pe o retea de socializare despre surpriza neplacuta pe care a avut-o atunci cand a muscat dintr-o merdenea si a postat si cateva fotografii cu pateul cu mere proaspat pe care abia il cumparase.

Blestemul GLEE? Trei actori din serial au murit in circumstante tragice!

Toata lumea a fost socata de moartea, la doar 33 de ani, a actritei Naya Rivera. Serialul Glee, in care a jucat si ea, pare sa fie insa urmarit de un blestem. Deja 3 actori din aceasta productie au murit in circumstante tragice! .

Un copil roman, geniu in astronomie. Este unul dintre cei mai buni studenti din lume

Cunoastem eroul zilei, unul dintre copiii geniali ai Romaniei. La doar 19 ani, Rares Grozavescu are realizari incredibile. Acesta a lucrat la conceperea unei drone pompier, a unei camere care creeaza nori si a finalizat trei proiecte de cercetare.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )