Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum arata prima masina din istorie, care a schimbat omenirea

Playtech Playtech,
Cum arata prima masina din istorie, care a schimbat omenirea

Prima masina din lume arata ca o caruta, functiona cu aburi si fusese creata pentru a transporta munitie si echipament de razboi. Au mai fost construite si replici ale primei masini din. continuă pe Playtech

Achizitionarea de automobile electrice ar putea fi permisa prin programul Prima Masina pentru cei care detin deja autovehicule

Romanii vor putea achizitiona autovehicule hibrid, autovehicule electric hibrid sau autovehicule pur electrice, chiar daca detin un automobil, potrivit unui proiect de act normativ care modifica programul Prima.

Programul Prima Masina va include si autoturisme electrice, hibride sau plug-in hibride

Programul Prima Masina va fi modificat pentru a spori vanzarile de autovehicule nepoluate, prin introducerea posibilitatii de a achizitiona prin credit cu garantia statului si autoturisme electrice, hibride sau plug-in hibride.

Achizitionarea de automobile electrice ar putea fi permisa prin programul Prima Masina pentru cei care detin deja autovehicule

Romanii vor putea achizitiona autovehicule hibrid, autovehicule electric hibrid sau autovehicule pur electrice, chiar daca detin un automobil, potrivit unui proiect de act normativ care modifica programul Prima Masina. Autoritatile sustin ca doresc innoirea parcului auto si cresterea vanzarilor.

S-a lansat si in Romania. Cat costa primul BMW X7 din istorie?

Primul BMW X7 din istorie s-a lansat zilele acestea si in Romania, la preturi incepand de la 83. 062 de euro.

Cine e politistul din Pitesti care si-a omorat copilul de trei ani, apoi s-a sinucis. Era fiul unui politician

Noi informatii ies la iveala in cazul politistului din Pitesti care si-a omrat copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea ca politistul se numeste Marius Frantescu si ac.

Dezvaluire socanta despre politistul din Pitesti care si-a impuscat copilul, dupa care s-a sinucis

Un politist la Crima Organizata in Arges si copilul sau de trei ani au fost gasiti morti intr-un apartament din Pitesti. Primele indicii arata ca barbatul si-a impuscat copilul, apoi s-a.

Asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a facut un accident vascular la serviciu a murit

Asistenta medicala de la Spitalul Zimnicea care se afla in stare grava, internata la Institutul de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti, dupa ce a suferit un accident vascular la locul de munca, a.

Asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a facut un accident vascular la serviciu a murit

Asistenta medicala de la Spitalul Zimnicea care se afla in stare grava, internata la Institutul de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti, dupa ce a suferit un accident vascular la locul de munca, a murit, anunta Mediafax. Aceasta a facut stop cardiac, potrivit unor surse medicale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )