Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Ludovic Orban ar fi strans 227 de voturi. Ar mai avea nevoie de doar sase voturi pentru investirea noului guvern

Antena3 Antena3,
Surse: Ludovic Orban ar fi strans 227 de voturi. Ar mai avea nevoie de doar sase voturi pentru investirea noului guvern

Pana acum, Ludovic Orban ar fi reusit sa adune 227 de voturi. Mai are nevoie de doar sase voturi pentru a obtine investirea Guvernului Orban. Pro Romania a anuntat ca nu va asigura cvorum la votul din. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta cand ar putea avea loc votul de investitura a noului cabinet: Am incredere ca vom reusi sa trecem acest guvern (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat, luni, ca isi doreste ca votul de investitura a noului guvern sa aiba loc saptamana viitoare, cel mai tarziu, miercuri. intr-o declaratie de presa.

Ludovic Orban a ajuns la mana lui Ponta. Guvernul PNL depinde de ProRomania. Ce conditii au pus partidele de Opozitie

Premierul desemnat a reusit sa convinga ALDE, UDMR si USR sa voteze noul Guvern, iar cu PMP e aproape sa bata palma. insa fara voturile ProRomania noul Executiv nu poate trece de Parlament. Ludovic Orban si Vicor Ponta vor avea miercuri discutia finala.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

Basescu l-a reevaluat si pe Ludovic Orban: S-a maturizat politic. Nu-i voi mai spune Sica Mandolina

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la Digi24, ca Ludovic Orban s-a maturizat politic si se declara impresionat de exactitatea estimarii facute de liderul liberal in ceea ce priveste numarul de voturi de la motiunea de cenzura. Nu o sa-i mai spun Sica Mandolina, a mentionat razand Traian Basescu, aluzie la porecla pusa liderului liberal cu mai multi ani in urma.

Lovitura devastatoare pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule pentru noul guvern

Scenariu soc pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule arata ca guvernul sau nu va trece de votul Parlamentului. Liberalilor le mai lipsesc cateva voturi pentru a reusi investirea noului executiv. Totul depinde.

Ludovic Orban anunta cand va avea loc votul de investitura a guvernului: Sunt peste 25 de parlamentari cu care am discutat si care cred ca ar vota cabinetul (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca va propune presedintilor celor doua camere ale Parlamentului ca miercurea viitoare sa aiba locul votul de investitura al noului guvern. Sunt.

Ludovic Orban continua seria negocierilor inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua seria negocierilor cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern. Miercuri sunt programate din nou discutii cu partidele parlamentare, impreuna cu care doreste sa pregateasca strategia la votul de investitura.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate.

LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )