Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lista noului Guvern. Ludovic Orban propune ca marti sa fie audiati ministrii, iar miercuri sa fie votul de investitura

Hotnews Hotnews,
 Lista noului Guvern. Ludovic Orban propune ca marti sa fie audiati ministrii, iar miercuri sa fie votul de investitura

Premierul desemnat Ludovic Orban a depus, joi, la secretariatul Camerei Deputatilor si Senatului, propunerea de calendar pentru investirea Guvernului. Potrivit documentului, Orban propune ca ministrii sa fie audiati in 29 octombrie, iar in 30 octombrie sa aiba loc votul de incredere in plenul Parlamentului. continuă pe Hotnews

Guvern Ludovic Orban spune ca mentine programul Start-Up Nation, dar il modifica. Ce trebuie sa stie antreprenorii

Guvernul desemnat Ludovic Orban PNL) spune ca va pastra programul de finantare a firmelor mici si mijlocii Start-Up Nation, dar il va modifica. Potrivit Programului de Guvernare, liberalii gvor pune accent pe.

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui .

Lista de ministri cu care Ludovic Orban a intrat la negocierile pentru noul guvern. Surprize mari la ministerele-cheie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Potrivit.

News Alert. Lista de ministri cu care Ludovic Orban intra la negocierile finale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - .

Cine este IONUT STROE, ministrul propus la SPORT in Guvernul Ludovic Orban

Ionut Marian Stroe este propunerea pentru Ministerul tineretului si Sportului in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul de Dolj este membru al PNL din 2001. Si-a inceput activitatea profesionala ca.

Cine este BOGDAN GHEORGHIU, ministrul propus la CULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Bogdan Gheorghiu este propunerea pentru Ministerul Culturii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul PNL de Suceava, in varsta de 44 de ani, este, la baza, jurnalist si actor. Gheorghiu a urmat cursurile.

Cine este IOAN MARCEL BOLOS, ministrul propus la FONDURI EUROPENE in Guvernul Ludovic Orban

Ioan Marcel Bolos este propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene in viitorul Guvern Ludovic Orban. Fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director in Primaria Oradea, unde a infiint.

Cine este MARCEL VELA, ministrul propus la INTERNE in Guvernul Ludovic Orban

Marcel Vela este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne in viitorul Guvern Ludovic Orban. Senatorul Costache, 44 de ani, este membru PNL din ianuarie 1990 si a fost primar al Caransebesului, cu trei.

Cine este VICTOR COSTACHE, ministrul propus la SANATATE in Guvernul Ludovic Orban

Victor Costache este propunerea pentru Ministerul Sanatatii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Costache, 44 de ani, este director medical al Clinicii Polisano din Sibiu si conferentiar la Universitatea Lucian Bl.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, se intalneste marti cu reprezentantii partidelor din Opozitie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Marti si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )