Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum arata salonul care a ars la Matei Bals. Imaginile sunt cu puternic impact emotional

Playtech Playtech,
Cum arata salonul care a ars la Matei Bals. Imaginile sunt cu puternic impact emotional

Dupa ce vineri dimineata a izbucnit devastatorul incendiu la Spitalul Matei Bals, acum au aparut si primele imagini, chiar din pavilionul unde a inceput dezastrul, care a dus la moartea a cinci persoane. Cum arata salonul care a ars la Matei Bals Imaginile cutremuratoare care au aparut acum in mediul online, arata cat de grav . continuă pe Playtech

George Simion l-a umilit pe Klaus Iohannis dupa ce a fost la Matei Bals. Imaginile video sunt ireale

George Simion, copresedintele AUR, l-a umilit pe Klaus Iohannis, dupa ce acesta a facut declaratii la Institutul Matei Bals. Acesta a postat pe Facebook mesajul: Oare primul om din stat, presedintele Romaniei, cel care ne conduce de 6 ani, ce ne va spune astazi? Un mic preview, a scris George Simion pe Facebook. George Simion .

Primele imagini cu pavilionul ars de la Matei Bals si cu pacientii transferati in urma incendiului

Patru persoane au murit in urma incendiului de la Institutul Matei Bals si 120 de pacienti au fost transferati la alte spitale. Flacarile au izbucnit intr-unul din pavilioanele spitalului. 4 saloane au fost afectate.

Incendiul de la Institutul Matei Bals: Coordonatorul interventiei: Cele patru saloane care au ars erau ca un furnal in mijlocul cladirii

Cele patru saloane de la Institutul Matei Bals care au ars in incendiul soldat cu decesul a cinci pacienti erau ca un furnal in mijlocul cladirii, afirma seful ISU Bucuresti - Ilfov, colonelul Orlando Schiopu, care spune ca a ars aproximativ 30 la suta din suprafata parterului din cladirea in care a izbucnit focul.

Imaginile VIDEO cu incendiul de la Matei Bals sunt aici. Ce s-a intamplat, de fapt

A fost filmat momentul izbucnirii incendiului de spitalul Matei Bals din Capitala, din aceasta dimineata, in jurul orei 5:00, cu o camera de supraveghere din zona. Imaginile VIDEO cu incendiul de la Matei Bals sunt aici Aceste imagini au fost filmate din blocul de langa Institut, la numai cateva secunde de la izbucnirea focului. Imaginile .

FOTOVIDEO Incendiu la Institutul Matei Bals: Cinci pacienti au murit, patru dintre ei carbonizati Peste 100 de bolnavi evacuati Focul a cuprins patru saloane de la parter

Un incendiu a izbucnit vineri, in jurul orei 5. 00, la parterul Institutului Matei Bals din Bucuresti, care trateaza bolnavi cu COVID, iar focul a cuprins patru saloane in care erau internati pacienti cu forme de COVID medii si severe, tinuti pe masa de oxigen. Trei bolnavi au murit carbonizati, iar o a patra victima a decedat dupa ce manevrele de resuscitare au esuat. La cateva ore, o alta persoana - a cincea victima - a fost gasita carbonizata in baie. Peste 100 de pacienti au fost evacuati, fiind transferati in alte pavilioane ale unitatii medicale si la alte spitale din Capitala. Este a doua tragedie care se produce intr-un spital din Romania in interval de citeva luni, dupa incendiul din noiembrie de la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, unde au murit 10 oameni. 21:31 Voiculescu: Rudele nu au fost sunate deoarece datele lor erau intr-o cladire sigilata de Politie21:04 Coordonatorul interventiei: Cele patru saloane care au ars erau ca un furnal in mijlocul cladirii19. 30 Anchetatori: Sunt mai multe ipoteze privind cauza incendiului Se pare ca dupa izbucnirea focului au fost 2 explozii ale unor tuburi de oxigen Au fost audiate 4 infirmiere si 1 instalator19. 09 Scrisoare a unor asociatii civice, catre guvernanti: Aveti decenta de a nu mai trata si tragedia de la Bals precum cazurile Giulesti, Apuseni, Siutghiol, Colectiv19. 08 FOTO Primele imagini din pavilionul in care a izbucnit incendiul de la Matei Bals, unde au murit 5 pacienti18. 30 Protest in fata Institutului Matei Bals: Opriti macelul din sanatate! Presedintele Asociatiei Colectiv: Nu am speranta ca se va schimba ceva18. 12 Avocat: O infirmiera a avut prezenta de spirit sa opreasca alimentarea cu oxigen 16. 04 Presa internationala despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Statul a construit un spital in ultimele trei decenii Referinte la incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt si Colectiv15. 44 VIDEO Imagini cu momentul izbucnirii incendiului de la Institutul Matei Bals, unde au murit 5 pacienti.

Fost pacient in salonul incendiat de la Spitalul Matei Bals: Ma incalzeam vaitandu-ma, cerand o patura in plus si un trening mai calduros

Realitatea din Instuitutul Matei Balsiese la iveala, in urma incendiului de vineri dimieata. Un pacient, internat chiar in pavilionul care a luat foc, in umra cu o luna a facut primele declaratii despre.

Institutul Matei Bals a cumparat, la cateva ore dupa tragedie, sisteme noi de detectie a incendiului pentru alte doua cladiri din incinta

Conform unor surse PressOne, Institutul de Boli Infectioase Matei Bals a cumparat vineri, 29 ianuarie, ziua in care o parte a Pavilionului 5 al spitalului a ars, servicii de reparare a sistemelor de avertizare impotriva incendiului pentru alte doua pavilioane ale spitalului, 2 si 3.

Fiica unei paciente de la Matei Bals spune ca a dus o aeroterma cu acceptul reprezentantilor spitalului: Mama mi-a spus ca ii e frig!

Mihaela Tanase, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Bals, a declaratca in urma cu o saptamana a adus in salonul mamei sale o aeroterma.

Primele secunde de teroare ale incendiului de la Spitalul Matei Bals. Imagini dramatice (VIDEO)

Au aparut primele imagini de la incendiul izbucnitla ora 5 dimineata, vineri, la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. in imaginile surprinse pe camera se poate observa cum fumul dens iese de pe geamul.

Cel de-al 5-lea deces de la Spitalul Matei Bals a fost raportat la aproape 6 ore de la apelul 112. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineata. Cum arata cronologia evenimentelor

5 decese au fost confirmate pana acum, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineata, iar primul echipaj IGSU s-a prezentat la fata locului in 10 minute.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )