Libnet.ro
UNICEF

18:46

Cum arata santierul drumului expres inaugurat de Liviu Dragnea cu 5 zile inainte sa fie arestat. Nici borduri nu-s capabili sa puna!

Adevărul Adevărul,
Cum arata santierul drumului expres inaugurat de Liviu Dragnea cu 5 zile inainte sa fie arestat. Nici borduri nu-s capabili sa puna!

Cu 5 zile inainte de a fi arestat, Liviu Dragnea a lansat cu mare fast lucrarile la primul tronson din drumul expres Craiova - Pitesti. La o zi dupa inaugurare, au aparut fotografii care demonstrau ca utilajele au fost retrase din zona imediat dupa ce liderii PSD au plecat de la fata locului. Asa s-a aflat ca Dragnea a inaugurat, de fapt, punerea bordurilor pe drumul tehnologic, paralel cu drumul expres. Nici borduri nu-s capabili sa puna. continuă pe Adevărul

Dancila: Poate ca si Liviu Dragnea a avut partea lui de vina la europarlamentare. Nu esti om slab daca-i asculti pe toti

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni seara la TVR despre rezultatul PSD la europarlamentare si despre cum a incercat sa schimbe abordarea din interiorul partidului odata cu preluarea sefiei interimare de la Liviu Dragnea care a fost condamnat.

Codrin Stefanescu, dupa discutiile cu Liviu Dragnea: Mi-a spus ca e puternic, e demn si ca isi duce mai departe crucea mai departe

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, a spus la Antena 3 ce a vorbit cu Liviu Dragnea la telefon si a precizat faptul ca de indata ce va putea primi vizite, va merge sa-l vada pe fostul lider.

Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Sefanescu. Ce a transmis fostul lider PSD

Codrin Stefanescu a fost sunat de Liviu Dragnea, din penitenciar. Fostul secretar al PSD a dezvaluit ca Dragnea nu stie nimic din ce se intampla in PSD dupa condamnarea sa. Stefanescu a spus ca nu i-a .

Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Sefanescu. Ce a transmis fostul lider PSD din spatele gratiilor

Codrin Stefanescu a fost sunat de Liviu Dragnea, din penitenciar. Fostul secretar al PSD a dezvaluit ca Dragnea nu stie nimic din ce se intampla in PSD dupa condamnarea sa. Stefanescu a spus ca nu i-a .

Viorica Dancila vrea o conducere colectiva a PSD: Nu as vrea sa-l judec pe Liviu Dragnea, dar as vrea sa schimb modul de lucru

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat luni, la finalul Biroului Permanent al partidului, ca PSD ar trebui sa aiba o conducere colectiva pentru ca deciziile sa nu mai fie luate de un singur om, ca pe vremea lui Liviu Dragnea, ci de.

Victor Ponta: Romania a pierdut in competitia ONU in momentul in care Liviu Dragnea a anuntat ca muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca Romania a pierdut competitia pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU in momentul in care Liviu Dragnea a anuntat ca tara noastra intentioneaza sa mute Ambasada de la Tel.

Document exploziv. Mana lui Iohannis in completul care l-a condamnat pe Liviu Dragnea

Luciana Mera, unul dintre judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, din completul de 5 magistrati care l-a condamnat definitiv pe Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, a iesit la.

Socant! Ce ar fi facut judecatorii dupa condamnarea lui Liviu Dragnea - surse

Dupa trei ani de procese, Liviu Dragnea a fost condamnat pe 28 mai la inchisoare de un complet format din cinci judecatoare. Decizia este definitiva si a fost luata cu majoritate 4 din 5). La aproape doua.

Romania a pierdut cursa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU / Victor Ponta: Am pierdut pe mana noastra cand Liviu Dragnea a anuntat ca mutam Ambasada la Ierusalim

Romania a pierdut in fata Estoniei cursa pentru o pozitie de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, pentru perioada 2020-2021, anunta organizatia internationala. Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta, este de parere ca Romania a pierdut sprijinul tarilor din Uniunea Europeana in momentul in care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca Romania muta Ambasada la Ierusalim.

Prima sedinta CEx la PSD dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea avertizeaza ca graba strica treaba

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit vineri pentru decizii importante dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Presedintele executiv al PSD, Paul Stanescu, a declarat, miercuri, ca in sedinta CEx se va stabili cand se organizeaza congresul si a spus ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )