Libnet.ro
UNICEF

19:30

Socant! Ce ar fi facut judecatorii dupa condamnarea lui Liviu Dragnea - surse

Antena3 Antena3,
Socant! Ce ar fi facut judecatorii dupa condamnarea lui Liviu Dragnea - surse

Dupa trei ani de procese, Liviu Dragnea a fost condamnat pe 28 mai la inchisoare de un complet format din cinci judecatoare. Decizia este definitiva si a fost luata cu majoritate 4 din 5). La aproape doua. continuă pe Antena3

Cine ar putea fi noul sef al PSD, dupa plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila ar pierde conducerea

Multi se intreaba cin ar putea fi noul sef al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea si in contextul in care Viorica Dancila intentioneaza sa faca un pas in spate de la conducerea partidului. S-ar putea ca propunerile pentru posturile de conducere sa fie surprinzatoare. Cine ar putea fi noul sef al PSD Cu siguranta, [] .

Prima sedinta CEx la PSD dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea avertizeaza ca graba strica treaba

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit vineri pentru decizii importante dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Presedintele executiv al PSD, Paul Stanescu, a declarat, miercuri, ca in sedinta CEx se va stabili cand se organizeaza congresul si a spus ca.

Astazi are loc prima sedinta a Biroului Permanent al PSD in noua formula de conducere de dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Pentru vineri a fost convocat Comitetul Executiv

Biroul Permanent National al PSD se reuneste miercuri, fiind prima sedinta a noii conduceri a partidului, desmnata dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. Una dintre temele sedintei va fi legata de mandatul cu care delegatia social-democrata, condusa de Viorica Dancila, va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Conform unor surse din partid, vineri va avea loc Comitetul Executiv National.

Prima sedinta a Biroului Permanent al PSD in noua formula de conducere de dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Pentru vineri a fost convocat Comitetul Executiv

Biroul Permanent National al PSD se reuneste miercuri, fiind prima sedinta a noii conduceri a partidului, desmnata dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. Una dintre temele sedintei va fi legata de mandatul cu care delegatia social-democrata, condusa de Viorica Dancila, va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Conform surselor social-democrate, liderii PSD ar putea discuta si despre stabilirea datei congresului. De altfel o sedinta a Comitetului executiv este programata pentru vineri. UPDATE Sedinta a inceput. Viorica Dancila a sosit insotita de Paul Stanescu.

Regimul Dragnea de dupa Liviu Dragnea

La o saptamana de la 26 mai si de la condamnarea lui Liviu Dragnea, regimul intemeiat de acesta este conservat in liniile sale fundamentale de succesorii acestuia. Ca intr-o caricatura fanariota a destalinizarii, urmasii tiranului isi proclama opozitia fata de dictator, in vreme ce se grabesc sa ocupe pozitiile strategice abandonate. in cele din urma, fesenismul isi reconfirma extraordinara abilitate de regenerare.

Liviu Dragnea, paza speciala in penitenciar

Liviu Dragnea beneficiaza de paza speciala in penitenciar. Fostul presedinte la PSD,Liviu Dragnea, incarcerat la Penitenciarul Rahova din Bucuresti, dupa condamnarea de treiani si saseluni.

Document exploziv. Mana lui Iohannis in completul care l-a condamnat pe Liviu Dragnea

Luciana Mera, unul dintre judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, din completul de 5 magistrati care l-a condamnat definitiv pe Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, a iesit la.

CNA - pe cale sa scuteasca TVR de sanctiune si pentru a doua emisiune Viata Satului cu Liviu Dragnea

CNA a esuat sa dea o sanctiune Televiziunii publice si in cazul celei de-a doua emisiuni Viata satului cu Liviu Dragnea in campania electorala, dupa acelasi tipar prin care prima dintre cele doua editii cu fostul lider PSD a scapat nesanctionata. A doua editie ar urma sa fie, totusi, rediscutata, la cererea unuia dintre membrii forului audiovizual.

Romania a pierdut cursa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU / Victor Ponta: Am pierdut pe mana noastra cand Liviu Dragnea a anuntat ca mutam Ambasada la Ierusalim

Romania a pierdut in fata Estoniei cursa pentru o pozitie de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, pentru perioada 2020-2021, anunta organizatia internationala. Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta, este de parere ca Romania a pierdut sprijinul tarilor din Uniunea Europeana in momentul in care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca Romania muta Ambasada la Ierusalim.

Paul Stanescu, despre principala cauza a esecului PSD la europarlamentare: Liviu Dragnea - gradul de ura care a fost indus, dar si atras de el

Presedintele executiv al PSD, Paul Stanescu, a vorbit miercuri seara, la Antena 3, despre rezultatul slab inregistrat de partid la alegerile europarlamentare, el afirmand ca principala cauza a esecului PSD o reprezinta demonizarea lui Liviu Dragnea, gradul de ura care a fost indus, dar si atras de el.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )