Libnet.ro
UNICEF

13:15

Prima sedinta CEx la PSD dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea avertizeaza ca graba strica treaba

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima sedinta CEx la PSD dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea avertizeaza ca graba strica treaba

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit vineri pentru decizii importante dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Presedintele executiv al PSD, Paul Stanescu, a declarat, miercuri, ca in sedinta CEx se va stabili cand se organizeaza congresul si a spus ca. continuă pe Wall-Street Ro

Cine ar putea fi noul sef al PSD, dupa plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila ar pierde conducerea

Multi se intreaba cin ar putea fi noul sef al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea si in contextul in care Viorica Dancila intentioneaza sa faca un pas in spate de la conducerea partidului. S-ar putea ca propunerile pentru posturile de conducere sa fie surprinzatoare. Cine ar putea fi noul sef al PSD Cu siguranta, [] .

Prima sedinta a Biroului Permanent al PSD in noua formula de conducere de dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Pentru vineri a fost convocat Comitetul Executiv

Biroul Permanent National al PSD se reuneste miercuri, fiind prima sedinta a noii conduceri a partidului, desmnata dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. Una dintre temele sedintei va fi legata de mandatul cu care delegatia social-democrata, condusa de Viorica Dancila, va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Conform surselor social-democrate, liderii PSD ar putea discuta si despre stabilirea datei congresului. De altfel o sedinta a Comitetului executiv este programata pentru vineri. UPDATE Sedinta a inceput. Viorica Dancila a sosit insotita de Paul Stanescu.

Astazi are loc prima sedinta a Biroului Permanent al PSD in noua formula de conducere de dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Pentru vineri a fost convocat Comitetul Executiv

Biroul Permanent National al PSD se reuneste miercuri, fiind prima sedinta a noii conduceri a partidului, desmnata dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. Una dintre temele sedintei va fi legata de mandatul cu care delegatia social-democrata, condusa de Viorica Dancila, va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Conform unor surse din partid, vineri va avea loc Comitetul Executiv National.

webPR: CEx PSD: De la justitie, la Uber si Cuc, pentru linistea partidului

Sedinta CEx PSD de vineri are, inainte de toate, rolul de a face curatenie in partid dupa esecul istoric de la alegerile pentru Parlamentul European. in primul rand, noua conducere a partidului trebuie sa scape de temele care au doborat partidul de la un rezultat de peste 40% la alegerile parlamentare, la un rusinos loc 2 cu 23% din voturi trei ani mai tarziu. Cu fostul lider Liviu Dragnea dupa gratii, subiectul reformei in justitie va fi relativ usor de lasat deoparte.

MARCEL CIOLACU, LA IESIREA DIN SEDINTA CEX: Trebuia sa ne facem niste planuri si pentru viitor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, dupa sedinta CEx a PSD, ca trebuia o analiza mai aprofundata si asupra trecutului si planuri concrete pentru viitor, de aceea ar fi preferat un congres mai tarziu.

Ciolacu, deranjat de organizarea Congresului PSD atat de rapid dupa arestarea lui Dragnea: Trebuia sa aprofundam

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la iesirea de la CEx PSD, ca el nu este de acord cu organizarea unui Congres al partidului la finele acestei luni. Ciolacu spune ca lucrurile.

Surse din sedinta CEX: Viorica Dancila a amenintat cu demisia daca liderii PSD nu accepta un congres rapid. Cum se impart taberele

In sedinta CEX, premierul Viorica Dancila a amenintat ca demisioneaza daca liderii PSD nu sunt de acord cu organizarea unui Congres cat mai repede, la finalul lunii iunie. O alta tabara din partid, formata din Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu, a cerut Congres abia dupa alegerile prezidentiale. Pana acum, Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv. Urmeaza votul final pentru data Congresului.

Sedinta tensionata la CEx PSD. Tabara Dancila a castigat - va fi congres pe 29 iunie pentru alegerea conducerii

Comitetul Executiv National al PSD, reunit vineri, la sediul partidului din Baneasa, a decis organizarea unui congres pe data de 29 iunie pentru alegerea conducerii PSD, modificarea statutului partidului si modificarea programului de guvernare.

Socant! Ce ar fi facut judecatorii dupa condamnarea lui Liviu Dragnea - surse

Dupa trei ani de procese, Liviu Dragnea a fost condamnat pe 28 mai la inchisoare de un complet format din cinci judecatoare. Decizia este definitiva si a fost luata cu majoritate 4 din 5). La aproape doua.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )