Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum arata una dintre femeile operate de falsul medic italian Matteo Politi? Medic: A efectuat mutilari (FOTO)

Antena3 Antena3,
Cum arata una dintre femeile operate de falsul medic italian Matteo Politi? Medic: A efectuat mutilari (FOTO)

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife, a prezentat, intr-un videoclip postat pe contul de Instagram, un caz al unei foste paciente. continuă pe Antena3

Ce tarife le cerea italianul cu opt clase care opera in Romania. Cum arata una dintre pacientele mutilate - FOTO

Tarifele practicate de Matteo Politi, impostorul italian care se dadea drept medic in Romania si opera pacienti, cerea 2. 500 de euro pentru o operatie de implant mamar, 1. 500 de euro pentru o rinoplastie si 800 de.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Falsul medic a incercat sa fuga din Romania. A fost prins la granita de politistii de frontiera

Matteo Politi, falsul medic care a operat in mai multe clinici din tara desi absolvise doar opt clase, a fost retinut, miercuri dimineata, in Vama Curtici, in timp ce incerca sa fuga din Romania intr-un tren Inter Regio cu destinatia Budapesta.

Chirurg estetician care l-a vazut pe falsul medic cum opera: O catastrofa. Nu se spala pe maini

Medicul Victor Schwartz, chirurg estetician, sustine ca falsul medic italian nici nu se spala pe maini inainte de interventii, nu dezinfecta si nu folosea manusi in timpul operatiilor. Si medicul Adina Alberts a spus ca a avut suspiciuni legate de modul in care facea diverse proceduri parcagiul.

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A inselat 2 medici cu 11.000 de euro

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal in Romania, care a fost deschis dupa ce a convins doi medici sa-i plateasca 11. 000 de euro garantie pentru inchirierea unui spatiu intr-o clinica privata.

Una dintre clinicile private la care a operat pretinsul medic italian: Matteo Politi a prezentat o parafa de medic eliberata de Directia de Sanatate Publica. Ne declaram parte lezata

Reprezentantii Monza Romania, una dintre cele 5 clinici private unde a operat italianul cu 8 clase care a pretins ca este medic, afirma, intr-un punct de vedere remis HotNews. ro, ca Matteo Politi a a solicitat o colaborare, in decembrie 2018, cu Grupul Monza pentru o interventie chirugicala a unei paciente a lui Matteo Politi. in vederea acestei colaborari, Matteo Politi a prezentat actele necesare, inclusiv parafa de medic eliberata de Directia de Sanatate Publica. Monza Romania mai precizeaza ca italianul a realizat o singura interventie chirurgicala, in luna decembrie 2018. HotNews. ro a solicitat, marti dimineata, un punct de vedere in acest caz Ministerului Sanatatii, institutie in subordinea careia se afla Directia de Sanatate Publica si care comunica public in numele DSP. Punctul de vedere al MS nu a venit, pana la ora publicarii acestui articol.

Una dintre clinicile private la care a operat italianul cu 8 clase: Matteo Politi a prezentat o parafa de medic eliberata de Directia de Sanatate Publica. Ne declaram parte lezata

Reprezentantii Monza Romania, una dintre cele 5 clinici private unde a operat italianul cu 8 clase care a pretins ca este medic, afirma, intr-un punct de vedere remis HotNews. ro, ca Matteo Politi a solicitat o colaborare, in decembrie 2018, cu Grupul Monza pentru o interventie chirugicala a unei paciente a lui Matteo Politi. in vederea acestei colaborari, Matteo Politi a prezentat actele necesare, inclusiv parafa de medic eliberata de Directia de Sanatate Publica. Monza Romania mai precizeaza ca italianul a realizat o singura interventie chirurgicala, in luna decembrie 2018. Matteo Politi avea nevoie de documente de la doua institutii pentru a putea profesa ca medic in Romania: Colegiul Medicilor si Directia de Sanatate Publica. Colegiul Medicilor a anuntat ca nu a eliberat niciun document in acest sens.

Un sofer baut din Sibiu a bagat in spital doua tinere. Una dintre victime este insarcinata

Un sofer care conducea baut a intrat cu masina in autoturismul in care se aflau doua tinere, una insarcinata, femeile fiind transportate la spital. Tanara insarcinata in doua luni va fi operata.

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Cum arata o pacienta care a fost MUTILATA de falsul chirurg italian: Situatia acestui IMPOSTOR este mult mai grava! (FOTO, VIDEO)

Chirurgul plastician Radu Ionescu scoate la iveala mutilarile pe care falsul medic italian Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode,le-a efectuat pacientelor. Situatia acestui impostor este mult.

Chirurgul estetician Adina Alberts, despre falsul medic italian: A facut cateva INTERVENTII si la noi. Am avut si discutii imobiliare, voia sa cumpere clinica (VIDEO)

Celebrul chirurg esteticianAdina Albertsa vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti chiar si la clinica sa. Colaborarea dintre Alberts si Matteo Polit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )