Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum arata vila din Miami cumparata de Serena Williams

ADPM ADPM,
Cum arata vila din Miami cumparata de Serena Williams

Tenismena Serena Williams si-a cumparat o vila de lux in Miami si a decorat-o cu ajutorul surorii sale, Venus. Iata cum arata impresionanta proprietate! . continuă pe ADPM

Serena Williams: cum arata noua ei casa din Miami, pe care a decorat-o impreuna cu sora ei, Venus

Serena Williams a cumparat aceasta proprietate intinsa pe 1. 350 de metri patrati in urma cu cinci ani, hotarata sa o transforme in casa ei de vis. Cea care a ajutat-o enorm a fost chiar sora ei, Venus.

FOTO Serena Williams a facut senzatie cu noul echipament

Serena Williams a facut pasul spre turul al doilea de la Australian Open, americanca cedand doar doua game-uri 6-1, 6-1) in meciul cu Laura Siegemund. Pe langa jocul in sine unul de un nivel foarte ridicat), Serena a captat atentia si gratie echipamentului de joc.

VIDEO Serena Williams si echipamentul cu care a atras privirile - Cine a fost sursa de inspiratie

Serena Williams a impresionat pana in acest moment la Australian Open nu doar cu jocul sau agresiv, americanca prezentandu-se la Melbourne cu un echipament care a atras toate privirile.

VIDEO Serena Williams, calificare impresionanta in turul trei

Favorita numarul zece la Melbourne, Serena Williams nu a avut nicio problema in a obtine calificarea in turul al treilea de la Australian Open. Americanca a castigat meciul cu Nina Stojanovic in 69 de minute.

Serena Williams, excentrica la Australian Open. A jucat intr-o tinuta viu colorata si mulata (VIDEO + FOTO)

Serena Williams a furat toate privirile la Australian Open. Sportiva americanca s-a facut remarcata din nou, cu o alta tinuta iesita din comun. De data aceasta, echipamentul a fost mai extravagant ca.

Australian Open: Irina Begu pierde in primul tur si rateaza duelul cu Serena Williams

Irina Begu a fost invinsa de Nina Stojanovic cu 6-3, 6-4, luni, la Melbourne, intr-un meci din prima runda a turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului. Daca ar fi obtinut calificarea in turul urmator, romanca ar fi intalnit-o pe Serena Williams.

FOTO Serena Williams si-a explicat alegerea vestimentara: De ce s-a imbracat ca un curcubeu

Imaginile primei zile de la Australian Open au fost oferite de americanca de 39 de ani, care a atras toate privirile din momentul in care a pasit pe teren.

Cum arata vila in care a stat Alexei Navalnii in Germania. Imaginile prezentate de televiziunea rusa de stat, apropiata Kremlinului

Televiziunea publica a Rusiei a inceput o adevarata campanie impotriva lui Alexei Navalnii. Jurnalistii au filmat imagini pe care le-au descris ca fiind o investigatie despre vila in care disidentul a trait in.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )