Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Serena Williams si echipamentul cu care a atras privirile - Cine a fost sursa de inspiratie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Serena Williams si echipamentul cu care a atras privirile - Cine a fost sursa de inspiratie

Serena Williams a impresionat pana in acest moment la Australian Open nu doar cu jocul sau agresiv, americanca prezentandu-se la Melbourne cu un echipament care a atras toate privirile. continuă pe Hotnews

VIDEO Serena, fascinanta: Echipamentul ei a lasat fanii cu gura cascata

La 39 de ani, fostul lider WTA continua sa ne ofera surprize vestimentare, periodic, in marile turnee. Dupa costumul ei de Catwoman, de la French Open 2018, astazi, prima ei aparitie la Australian Open 2021 a fost cu adevarat spectaculoasa.

VIDEO Serena Williams, calificare impresionanta in turul trei

Favorita numarul zece la Melbourne, Serena Williams nu a avut nicio problema in a obtine calificarea in turul al treilea de la Australian Open. Americanca a castigat meciul cu Nina Stojanovic in 69 de minute.

Serena Williams, excentrica la Australian Open. A jucat intr-o tinuta viu colorata si mulata (VIDEO + FOTO)

Serena Williams a furat toate privirile la Australian Open. Sportiva americanca s-a facut remarcata din nou, cu o alta tinuta iesita din comun. De data aceasta, echipamentul a fost mai extravagant ca.

Cum arata vila din Miami cumparata de Serena Williams

Tenismena Serena Williams si-a cumparat o vila de lux in Miami si a decorat-o cu ajutorul surorii sale, Venus. Iata cum arata impresionanta proprietate! .

Serena Williams: cum arata noua ei casa din Miami, pe care a decorat-o impreuna cu sora ei, Venus

Serena Williams a cumparat aceasta proprietate intinsa pe 1. 350 de metri patrati in urma cu cinci ani, hotarata sa o transforme in casa ei de vis. Cea care a ajutat-o enorm a fost chiar sora ei, Venus.

FOTO Serena Williams a facut senzatie cu noul echipament

Serena Williams a facut pasul spre turul al doilea de la Australian Open, americanca cedand doar doua game-uri 6-1, 6-1) in meciul cu Laura Siegemund. Pe langa jocul in sine unul de un nivel foarte ridicat), Serena a captat atentia si gratie echipamentului de joc.

Australian Open: Irina Begu pierde in primul tur si rateaza duelul cu Serena Williams

Irina Begu a fost invinsa de Nina Stojanovic cu 6-3, 6-4, luni, la Melbourne, intr-un meci din prima runda a turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului. Daca ar fi obtinut calificarea in turul urmator, romanca ar fi intalnit-o pe Serena Williams.

FOTO Serena Williams si-a explicat alegerea vestimentara: De ce s-a imbracat ca un curcubeu

Imaginile primei zile de la Australian Open au fost oferite de americanca de 39 de ani, care a atras toate privirile din momentul in care a pasit pe teren.

Florin Citu sustine ca nu a primit nici acum planurile de restructurare ale companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Cine va mai beneficia de subventii (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca nu a primit pana acum planurile de restructurare de la sefii companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Seful Guvernului a punctat ca ori acestia vor veni cu pl.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )