Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum aratau cei mai de succes cantareti romani la prima aparitie televizata VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cum aratau cei mai de succes cantareti romani la prima aparitie televizata VIDEO

Cei mai in voga artisti ai momentului au o imagine atent construita in mass-media actuala, insa toti au avut debuturi modeste. Va prezentam primele aparitii televizate ale cantaretilor romanilor, printre care Inna, Antonia, Alexandra Stan si Smiley. continuă pe Adevărul

VIDEO Smart Driving Series la Constanta. Raliul care promoveaza litoralul a adus cei mai buni piloti amatori la malul marii

Prima etapa a Smart Driving Series, raliul care promoveaza litoralul romanesc are loc in acest week-end la Constanta. Aociatia Litoral Delta Dunarii a reusit sa aduca la mare cei mai buni piloti amatori, iar conceptul a atras imediat turistii si localnicii.

Micii afaceristi. Peste 550 de copii sunt inregistrati ca actionari in firme, cei mai multi cu afaceri in comert si hoteluri

Peste 500 de copii au fost inregistrati ca actionari, in perioada 2009-2014, cei mai multi in afaceri din comert, hoteluri si restaurante, precum si in constructii si transport, potrivit unei analize realizate de agentia KeysFin.

Polonia si statele baltice au cei mai multi lideri europeni pe lista neagra a Kremlinului

Cei mai multi lideri europeni care apar pe lista neagra a Kremlinului sunt din Polonia si statele baltice, scrie Agerpres. Dintre cei 89 de oficiali europeni ce sunt declarati indezirabili in Rusia, 18 sunt.

Cei mai periculosi vulcani din lume - in Europa doarme un urias periculos

Cei mai periculosi vulcani din lume sunt cei care sunt pozitionati in apropierea unor localitati. Vulcanii sunt forme de relief care sperie si fascineaza oamenii in acelasi timp. Eruptiile lor pot provoca probleme pentru avioane, dar pot distruge inclusiv orase si sate.

Anca Serea si Noah, bucatarii cei mai priceputi, la Click! Pofta Buna!

Pentru ca se apropie Ziua Copilului, Diana Bart ii are ca invitati, sambata, de la 10:30, la Prima TV, pe cel mai mic vrajitor culinar, dar si pe mama acestuia.

Cei mai siguri inlocuitori de zahar

Medicii recomanda ca zaharul sa reprezinte doar 5% din dieta zilnica. Cu toate acestea, studiile arata ca in prezent se consuma cu 50% mai mult zahar decat in urma cu 30 de ani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )