Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum aratau la inceput 10 dintre cele mai mari si mai populare site-uri web

România Liberă România Liberă,
Cum aratau la inceput 10 dintre cele mai mari si mai populare site-uri web

Chiar si cei mai grozavi dintre noi am avut inceputuri mai umile, la fel cum este si in cazul site-urilor web. Chiar si platforme online gigantice precum Amazonul, YouTube-ul, Facebook-ul, Twitterul au fost mai demult pagini banale, cu designuri simple si fara surse de amuzament care sa te faca sa vrei sa navighezi pe ele. continuă pe România Liberă

WALL-STREET.ro organizeaza a doua editie a retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Publicatia online de business WALL-STREET. ro organizeaza in aceasta toamna a doua editie a conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

Bursele care au adus cele mai mari castiguri din Primul Razboi Mondial si pana in prezent

Bursele din Australia, Africa de Sud si SUA au adus cele mai mare randamente investitorilor in cei 100 de ani trecuti de la inceperea Primului Razboi Mondial, arata o statistica realizata de catre publicata The Telegraph.

Cele mai mari 5 greseli pe care le faci cand stergi praful

Praful, inamicul numarul unu al gospodinelor. Oricat de des l-ai sterge, el se depune cuminte pe mobila, frigider si alte piese de prin casa. Stergerea prafului pare o batalie pe care gospodinele nu o vor castiga.

Cum au reusit chinezii sa faca OnePlus One unul dintre cele mai populare telefoane, desi nu este oficial in magazine

Intr-o piata populata cu tot felul de telefoane cu Android, OnePlus din China a reusit sa atraga atentia asupra produsului sau. One este un smartphone de varf, dar cu un pret mic de aproape 300 de dolari. Unul dintre sefii companiei a explicat cum s-au descurcat pana acum si ce planuri au.

(P) EVOLIO X6, unul dintre cele mai bune smartpone-uri din Romania

Evolio X6 este super-smartphone-ul lansat de brand-ul romanesc cu acelasi nume in primavara, primul telefon cu procesor Octa Core de pe piata din Romania. Evolio X6 este un smartphone de top, cu o memorie de 2 GB.

inca 1,3 milioane de telespectatori vad Liga I. Acord oficial cu unul dintre cei mai mari operatori de cablu din tara

Meciurile din Liga I ajung din acest weekend in casele a inca peste un milion de telespectatori, care nu aveau acces la ele.

La pranz cu una dintre cele mai puternice femei din televiziune: Carmen Harabagiu

Foarte ambitioasa, sef de promotie in liceu, a luat ca pe un challenge admiterea Facultatii de Automatica din Bucuresti si, mai tarziu, rolul de manager in cadrul HBO Romania. Asa s-ar descrie in cateva cuvinte Carmen Harabagiu.

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata.

Peste 16.000 de locuri de munca vacante in toata tara. Cele mai multe sunt disponibile in Bucuresti, Prahova si Cluj

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) informeaza ca, in 8 august, sunt 14. 406 locuri de munca vacante in toata tara, cele mai multe fiind disponibile in Bucuresti 1. 808), Prahova 1. 625) si Cluj 1. 539), anunta Mediafax.

GALERIE FOTO Noaptea superlunii in lume. Cele mai frumoase imagini

Superluna a aparut pe cer in noaptea dintre 10 si 11 august. Si romanii au putut vedea satelitul natural al Pamantului mai mare, deoarece s-a apropiat de Terra. Am selectat cele mai frumoase imagini cu Superluna din intreaga lume.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )