Libnet.ro
UNICEF

15:45

La pranz cu una dintre cele mai puternice femei din televiziune: Carmen Harabagiu

Adevărul Adevărul,
La pranz cu una dintre cele mai puternice femei din televiziune: Carmen Harabagiu

Foarte ambitioasa, sef de promotie in liceu, a luat ca pe un challenge admiterea Facultatii de Automatica din Bucuresti si, mai tarziu, rolul de manager in cadrul HBO Romania. Asa s-ar descrie in cateva cuvinte Carmen Harabagiu. continuă pe Adevărul

La pranz cu una dintre cele mai puternice femei din televiziune: Orice film ai fi vazut in perioada comunista erai ca un copil care se uita la vitrina cu dulciuri. Online-ul este astazi un mare plus pentru industrie

Foarte ambitioasa, sef de promotie in liceu, a luat ca pe un challenge admiterea Facultatii de Automatica din Bucuresti si, mai tarziu, rolul de manager in cadrul HBO Romania. Asa s-ar descrie in cateva cuvinte Carmen Harabagiu, una dintre cele mai.

Radacini, una dintre cele mai vechi companii auto din tara, isi adauga in portofoliu Peugeot si Honda

Grupul Radacini, care activeaza pe piata auto din Romania din 1991, si-a adaugat Peugeot si Honda in portofoliul de marci comercializate si pentru care asigura service si piese de schimb, reiese de pe site-ul companiei.

MSI WS60, una dintre cele mai subtiri si usoare statii de lucru

Pentru canu costa nimic sa minti cand vine vorba de marketing, cei de la MSIs-au aruncat nefondat la cateva superlative absolute referitoare la WS60. Dupa alte cateva episoade de acest tip, vom evita complet sa mai avem incredere in materiale de marketing ce descriu produse in superlative absolute, gen cel mai usor, cel mai subtire, cel mai ieftin. MSI a anuntat zilele trecute un nou sistem portabil ca fiind ,,cea mai subtire si mai usoara statie de lucru din lume.

Cele mai impresionante cladiri din lume. O constructie din Romania este pe lista

Ele atrag anual milioane de turisti care se inghesuie in fata lor pentru a le fotografia. Vorbim despre cele mai impresionante cladiri din lume dupa arhitectura lor, reusind sa atraga turisti din toate colturile lumii. Pe lista publicatiei The.

Top 10 cele mai frumoase piscine din intreaga lume!

Fie ca te-ai gandit la o vacanta in Brazilia, Elvetia, Maldive, Bali sau Costa Rica, ADPM iti arata care sunt cele mai spectaculoase piscine din lume.

Top 5 cele mai scumpe masini din 2014 (partea I)

Masinile se afla cu siguranta printre cele mai importante pasiuni pe care poate sa le aiba un barbat si tocmai de aceea tehnologia si evolutia lor au capatat o viteza incredibil de mare.

(P) EVOLIO X6, unul dintre cele mai bune smartpone-uri din Romania

Evolio X6 este super-smartphone-ul lansat de brand-ul romanesc cu acelasi nume in primavara, primul telefon cu procesor Octa Core de pe piata din Romania. Evolio X6 este un smartphone de top, cu o memorie de 2 GB.

Cele mai bune electronice din 2014: gadget-uri despre care trebuie sa stii

Chiar daca esti innebunit dupa gadget-uri sau nu, cu siguranta detii unul sau mai multe. in zilele noastre, electronicele au ajuns sa fie necesare, fie ca vorbim despre un telefon mobil, un aparat de cafea mai sofisticat, o combina muzicala, tableta, iar lista poate continua.

Concediu plin de culoare in Sunny Beach, din Bulgaria

Statiunea Sunny Beach este considerata a fi una dintre cele mai pline de viata destinatii de vacanta de pe coasta bulgara a Marii Negre. Oferta de activitati este atat de bogata incat cu greu te vei putea hotari de unde.

Facerea lumii din Padis, cel mai frumos loc din Apuseni. Secretele unuia dintre cele mai spectaculoase trasee din Padis

Poiana Glavoi, Padisul, Avenul Bortig judetul Bihor) sunt cateva dintre locurile care trebuie neaparat vazute de oricine ajunge in inima Apusenilor. Va propunem sa descoperiti aceste frumuseti intr-un traseu de noua ore, alaturi de veteranii muntilor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )