Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum a cheltuit Liviu Dragnea banii publici. Distractie de lux impreuna cu Irina Tanase

Playtech Playtech,
Cum a cheltuit Liviu Dragnea banii publici. Distractie de lux impreuna cu Irina Tanase

Se pare ca social-democratii au probleme in a justifica in fata Curtii de Conturi sumele platite pentru avioanele private inchiriate pentru Liviu Dragnea si echipa lui. Astfel, modul de actiune al lui Liviu Dragnea se poate vedea analizand Raportul Curtii de Conturi, dar si documentele oficiale ale Camerei Deputatilor si facturile prezentate de PSD. Cum . continuă pe Playtech

Cum cheltuia PSD banii publici: Dragnea si Irina, plimbari cu avioane private (VIDEO)

Noi informatii despre modul in care PSD a cheltuit banii publici incasati de la buget. Raportul Curtii de Conturi scoate la iveala faptul ca Liviu Dragnea si-a plimbat iubita cu avioane private in Elvetia sau Israel.

Dancila: Nu am fost niciodata instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru ca mie nu a venit Liviu Dragnea sa-mi spuna sa fac un anumit lucru si eu l-am facut

Fostul premier Viorica Dancila afirma ca nu a fost instrumentul lui Liviu Dragnea, fiind sustinuta de toti colegii pentru a deveni prim-ministru. Nu am fost niciodata instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru ca mie nu a venit Liviu Dragnea sa-mi spuna sa fac un anumit lucru si eu l-am facut, sustine Dancila.

Liviu Dragnea, declaratii neasteptate la iesirea de la ICCJ: Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri. Despre ce pret este vorba

Fostul lider PSD Liviu Dragnea aduce noi declaratii in procesul de contestatie la executare. Acesta sustine faptul ca este condamnat pe nedrept. Liviu Dragnea, declaratii neasteptate la iesirea de la ICCJ: Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri Noi declaratii de la fostul lider PSD din sediul instantei supreme unde este dezbatuta .

Se confirma despartirea Irinei Tanase de Liviu Dragnea? Ce mesaj dur a postat acum iubita mai tanara cu 32 de ani

Experienta, inchisoarea ori cei 32 de ani diferenta intre cei doi pare ca i-au facut sa-si reconfigureze traseul. El departe, ea libera, decizia s-a luat si in aceste conditii, Irina Tanase postand un mesaj care duce cu gandul la despartirea de Liviu Dragnea. Se confirma despartirea Irinei Tanase de Liviu Dragnea? intre Irina Tanase si .

Liviu Dragnea face o noua incercare de a scapa de inchisoare: Fostul lider PSD a depus inca doua cereri de eliberare

UPDATE: Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au respins solicitarea de recuzare a judecatorului care analizeaza contestatia depusa de Liviu Dragnea, informeaza Stiripesurse. ro. Liviu Dragnea.

S-A TERMINAT! ADIO, LIVIU DRAGNEA? Irina Tanase RUPE TACEREA despre DESPARTIRE! Cea mai buna solutie...

Zvonurile spun ca Irina Tanase s-a despartit de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. SCANDAL MONSTRU iN FAMILIA REGALA! PRINTUL HARRY BAGA DIVORT! MEGHAN MARKLE, iN LACRIMI Ideea a fost alimentata de faptul.

ICCJ: Respinge contestatia la executare depusa de Liviu Dragnea

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, joi, contestatia la executare depusa de Liviu Dragnea, astfel ca acesta va ramane in inchisoare.

Ce urmeaza acum pentru Liviu Dragnea

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a anuntat ce urmeaza pentru fostul lider al PSD, dupa ce decizia magistratilor privind contestatia la executare.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Instanta i-a mai respins o contestatie

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, in mai 2019, ramane in penitenciar. inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins, joi, si contestatia la executare.

Liviu Dragnea ramane dupa gratii! inalta Curte i-a respins contestatia la executare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, joi, contestatia la executare formulata de fostul lider social-democrat Liviu Dragnea impotriva condamnarii de 3 ani si 6 luni de inchisoare pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )