Libnet.ro
UNICEF

10:45

Liviu Dragnea, declaratii neasteptate la iesirea de la ICCJ: Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri. Despre ce pret este vorba

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, declaratii neasteptate la iesirea de la ICCJ: Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri. Despre ce pret este vorba

Fostul lider PSD Liviu Dragnea aduce noi declaratii in procesul de contestatie la executare. Acesta sustine faptul ca este condamnat pe nedrept. Liviu Dragnea, declaratii neasteptate la iesirea de la ICCJ: Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri Noi declaratii de la fostul lider PSD din sediul instantei supreme unde este dezbatuta . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea la Curtea Suprema: Puteam sa scap de inchisoare. Pretul era Romania

Prezent la Curtea Suprema pentru a cere pentru a treia oara sa fie eliberat, Liviu Dragnea a declarat ca este inchis pe nedrept si chiar i s-a propus un targ pentru a fi liber, dar pe care nu l-a acceptat pentru ca a vrut un proces echitabil.

Liviu Dragnea, la Curtea Suprema: Puteam plati un pret pentru a iesi din detentie, dar nu am vrut. Am dorit un proces echitabil. Pretul era Romania

UPDATE: Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitieau ramas in pronuntare, joi, asupra cererii de contestatie depuse de Liviu Dragnea la executarea pedepsei de trei ani si jumatate din dosarul.

ICCJ: Respinge contestatia la executare depusa de Liviu Dragnea

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, joi, contestatia la executare depusa de Liviu Dragnea, astfel ca acesta va ramane in inchisoare.

Dancila: Nu am fost niciodata instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru ca mie nu a venit Liviu Dragnea sa-mi spuna sa fac un anumit lucru si eu l-am facut

Fostul premier Viorica Dancila afirma ca nu a fost instrumentul lui Liviu Dragnea, fiind sustinuta de toti colegii pentru a deveni prim-ministru. Nu am fost niciodata instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru ca mie nu a venit Liviu Dragnea sa-mi spuna sa fac un anumit lucru si eu l-am facut, sustine Dancila.

Se confirma despartirea Irinei Tanase de Liviu Dragnea? Ce mesaj dur a postat acum iubita mai tanara cu 32 de ani

Experienta, inchisoarea ori cei 32 de ani diferenta intre cei doi pare ca i-au facut sa-si reconfigureze traseul. El departe, ea libera, decizia s-a luat si in aceste conditii, Irina Tanase postand un mesaj care duce cu gandul la despartirea de Liviu Dragnea. Se confirma despartirea Irinei Tanase de Liviu Dragnea? intre Irina Tanase si .

Liviu Dragnea face o noua incercare de a scapa de inchisoare: Fostul lider PSD a depus inca doua cereri de eliberare

UPDATE: Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au respins solicitarea de recuzare a judecatorului care analizeaza contestatia depusa de Liviu Dragnea, informeaza Stiripesurse. ro. Liviu Dragnea.

S-A TERMINAT! ADIO, LIVIU DRAGNEA? Irina Tanase RUPE TACEREA despre DESPARTIRE! Cea mai buna solutie...

Zvonurile spun ca Irina Tanase s-a despartit de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. SCANDAL MONSTRU iN FAMILIA REGALA! PRINTUL HARRY BAGA DIVORT! MEGHAN MARKLE, iN LACRIMI Ideea a fost alimentata de faptul.

Ce mesaj a postat Irina Tanase, dupa ce s-a spus ca s-a despartit de Liviu Dragnea. El sufera in inchisoare, ea se distreaza pe cinste

Irina Tanase a postat un mesaj pe o retea de socializare in care a clarificat toate zvonurile care indica faptul ca s-ar fi despartit de Dragnea. I-a spus sau nu adio fostului presedinte al Partidului Social Democrat? Irina Tanase, mesaj dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Dragnea in urma cu trei zile, se .

Ce urmeaza acum pentru Liviu Dragnea

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a anuntat ce urmeaza pentru fostul lider al PSD, dupa ce decizia magistratilor privind contestatia la executare.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Instanta i-a mai respins o contestatie

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, in mai 2019, ramane in penitenciar. inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins, joi, si contestatia la executare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )