Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce urmeaza acum pentru Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Ce urmeaza acum pentru Liviu Dragnea

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a anuntat ce urmeaza pentru fostul lider al PSD, dupa ce decizia magistratilor privind contestatia la executare. continuă pe Antena3

Irina Tanase, mediator pentru Liviu Dragnea. Noul job ii deschide usile penitenciarului ori de cate ori doreste

Irina Tanase s-a facut mediator pentru a-l putea vizita mai des pe Liviu Dragnea in inchisoare.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. Fostul sef al PSD a cerut schimbarea judecatoarei si afla daca va fi liber

Liviu Dragnea a ajuns miercuri in fata judecatorilor, unde va afla daca va fi eliberat sau nu.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. Fostul sef al PSD a ajuns in fata judecatorilor si afla daca va fi liber

Liviu Dragnea a ajuns miercuri in fata judecatorilor, unde va afla daca va fi eliberat sau nu.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. Fostul sef al PSD afla daca va fi liber

Liviu Dragnea ajunge miercuri in fata judecatorilor.

Se confirma despartirea Irinei Tanase de Liviu Dragnea? Ce mesaj dur a postat acum iubita mai tanara cu 32 de ani

Experienta, inchisoarea ori cei 32 de ani diferenta intre cei doi pare ca i-au facut sa-si reconfigureze traseul. El departe, ea libera, decizia s-a luat si in aceste conditii, Irina Tanase postand un mesaj care duce cu gandul la despartirea de Liviu Dragnea. Se confirma despartirea Irinei Tanase de Liviu Dragnea? intre Irina Tanase si .

Dancila: Nu am fost niciodata instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru ca mie nu a venit Liviu Dragnea sa-mi spuna sa fac un anumit lucru si eu l-am facut

Fostul premier Viorica Dancila afirma ca nu a fost instrumentul lui Liviu Dragnea, fiind sustinuta de toti colegii pentru a deveni prim-ministru. Nu am fost niciodata instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru ca mie nu a venit Liviu Dragnea sa-mi spuna sa fac un anumit lucru si eu l-am facut, sustine Dancila.

Liviu Dragnea, declaratii neasteptate la iesirea de la ICCJ: Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri. Despre ce pret este vorba

Fostul lider PSD Liviu Dragnea aduce noi declaratii in procesul de contestatie la executare. Acesta sustine faptul ca este condamnat pe nedrept. Liviu Dragnea, declaratii neasteptate la iesirea de la ICCJ: Puteam sa platesc, dar nu am vrut sa fac compromisuri Noi declaratii de la fostul lider PSD din sediul instantei supreme unde este dezbatuta .

Iubita lui Liviu Dragnea, mutare de ultima ora! Irina Tanase cere explicatii de la Penitenciarul Rahova

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a notificat Penitenciarul Rahova pe care il acuza ca a divulgat informatii si date personale ale acesteia, dupa ce presa a scris ca aceastas-a facut mediator pentru a-l putea vizita mai des peLiviu Dragneain inchisoare.

Liviu Dragnea la Curtea Suprema: Puteam sa scap de inchisoare. Pretul era Romania

Prezent la Curtea Suprema pentru a cere pentru a treia oara sa fie eliberat, Liviu Dragnea a declarat ca este inchis pe nedrept si chiar i s-a propus un targ pentru a fi liber, dar pe care nu l-a acceptat pentru ca a vrut un proces echitabil.

Liviu Dragnea, la Curtea Suprema: Puteam plati un pret pentru a iesi din detentie, dar nu am vrut. Am dorit un proces echitabil. Pretul era Romania

UPDATE: Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitieau ramas in pronuntare, joi, asupra cererii de contestatie depuse de Liviu Dragnea la executarea pedepsei de trei ani si jumatate din dosarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )