Libnet.ro
UNICEF

17:00

Wimbledon: Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep

România Liberă România Liberă,
Wimbledon: Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep

Cori Gauff va fi viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile de la Wimbledon. Americanca de 15 . continuă pe România Liberă

Wimbledon: Cori Gauff (15 ani), adversara Simonei Halep din optimi Americanca a salvat doua mingi de meci in fata Polonei Hercog

Cori Gauff, speranta tenisului american 313 WTA, 15 ani), a salvat doua mingi de meci in fata slovenei Polona Hercog 60 WTA), a castigat cu scorul de 3-6, 7-67), 7-5, dupa doua ore si 46 de minute de joc, si s-a calificat in optimile competitiei de la All England Club, unde o va intalni pe Simona Halep.

Surpriza la Wimbledon! Ultima favorita de pe sfertul de tabloul al Simonei Halep a fost eliminata

Caroline Wozniacki 19 WTA) a fost eliminata in turul trei al turneului de la Wimbledon de chinezoaica Shuai Zhang 50 WTA).

Cine este Viktoria Azarenka si ce nationalitate are. Poate fi sfarsitul Simonei Halep la Wimbledon

Viktoria Azarenka este adversara Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Cele doua sportive s-au mai intalnit de patru ori pana in prezent si si-au impartit victoriile. inaintea confruntarii directe din cadrul turneului de la Londra, Halep e pe locul 7 WTA, iar Azarenka pe 40. Cine este Viktoria Azarenka, adversara Simonei Halep la Wimbledon .

Senzatia Cori Gauff produce surpriza la Wimbledon

Intrata in istoria turneului de la Wimbledon pentru cea mai tanara prezenta pe tabloul principal in Era Open, Cori Gauff a furnizat marea surpriza in chiar ziua inaugurala a editiei din acest an.

VIDEO Cori Gauff (15 ani) isi traieste visul la Wimbledon: Scopul meu este sa castig turneul. Indiferent cu cine joc, vreau sa castig

La doar 15 ani, Cori Gauff a oferit o surpriza uriasa in primul tur la Wimbledon, reusind cea mai mare victorie a carierei chiar impotriva celei care ii este idol, Venus Williams 39 de ani), scor 6-4, 6-4. La conferinta de presa, tanara americanca a dezvaluit ca a plans pentru prima oara dupa o victorie si a precizat ca scopul sau la Wimbledon este sa castige trofeul.

La doar 15 ani, Cori Gauff continua sa faca senzatie in turneul la Wimbledon

Sportiva americana Cori Coco Gauff, in varsta de 15 ani, locul 313 WTA, s-a calificat in turul trei al turneului de la Wimbledon.

Cori Gauff, urcare incredibila in clasamentul WTA: Pe ce loc a ajuns dupa victoria fabuloasa cu Venus Williams

Tenisul feminin pare ca a gasit urmasa surorilor Williams, iar ceea ce s-a intamplat la Wimbledon 2019 intareste aceasta impresie.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi

Victorie entuziasmanta pentru Simona Halep in turul 3 la Wimbledon, unde jucatoarea din tara noastra a trecut la pas de Victoria Azarenka.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )